BIY AD

17 Kasım 2009 Salı

16 Kasım'dan Notlar

Yanıyor yanıyor:
- Jason Kidd'den eski günlerini andıran bir istatistk gelmiş: 9 sayı, 10 ribaundi 17 asist, 2 top çalma, 3/4 üçlük... Howard'ın yanında Marion da sakatlanınca dizginleri iyice eline almış efane oyun kurucu.
- Aslında Nowitzki'yi buraya koymak ne kadar doğru bilmiyorum, çünkü aslında şunlar gayet normal rakamlar onun için: 32 sayı, 11 ribaund, 3 asist. Bir de tabii maçı kazandıran basketi atmış son saniyede. O yüzden buraya koymaya karar verdim.
- Joe Johnson 35 sayı 9 asist ile takımını galibiyete taşımış Blazers'a karşı.
-Josh Smith 20-16-2-2-2 ile eşlik etmiş ona. Josh Smith bu sezon daha üçlük kullanmadı. Onun gelişiminden bahsetmiştim daha önce, beni çok memnun ediyor şu anda doğruyu yapması.

Bahanesi olanlar:
- Rashard Lewis 10 maçlık cezasından döndü ve 4/15 isabetle şut kullandı. 6 üçlüğünde de isabet bulamadı. Hoşgeldin Lewis.
- Tyson Chandler 2 sayı 4 ribaund ve 0 blok üretti 25 dakikada. Ama karşısında insan olmayan Dwight Howard vardı.
- Stephen Jackson: Ben takas olduğu gün, gittiği takımın maçında oynayan bir oyuncu hatırlamıyorum. Genelde takas olan oyuncular 1 hatta 2 maç kaçırıyorlar. Demek o kadar bıkmış Golden State'ten. Ama 4/14 saha içi 4/8 faul isabeti ve 4 toy kaybıyla yenilgiyi hazırlayanlardandı. Eh normal, takas olduğunu öğrendiği an Orlando'ya uçup maça çıkmak kolay değil.

Günün anlamsız performansı:
- Flip Murray'den 13/21 isabetle 31 sayı gelmiş, delicesine şut sokmuş tecrübeli yedek. Kariyer rekorunu egale etmiş ama yenilgiye engel olamamış.

Bizimkiler:
Ersan 7'de 4'ü üçlük olmak üzere 7-13 saha içi isabetiyle 19 sayı üretmiş ve yanına 12 ribaund 2 asist, 2 de top çalma eklemiş. Yürü be Ersan. Bu arada tabii Marion'ın da sakatlanıp oyunu ilk çeyrekte terketmesi Ersan'ın işine yaramış.

Günün maçı:
Dünkü 3 maçtan 2'si uzatmaya gitmiş. Mavs-Bucks maçının özeti aşağıda. Son 3 pozisyonda önce Terry çok zor bir şutu yokuyor, ardından Jennings 55 sayıdan sonra biraz fazla havalandığını gösteriyor, üstüne Nowitzki'nin şanslı şutu geliyor. Harika bir maç olmuş gerçekten. İndirmek lazım =)


Link

5 FARKLI FIKIR:

lembo dedi ki...

dayan bakıyım ersan bariyer dibinden..

Onur dedi ki...

dün geceki tüm maçları canlı izlemiş biri olarak yanarım yanarım da portland'ıma yanarım. maç 93-89 giderken hakemler yaptıkları 2-3 kritik hatayla devreye girdiler. inanılacak gibi değildi! allah'tan yedek takımımız da atlanta'ydı da fazla üzülmedik :)

Berkay dedi ki...

orlando'da howard'ın serbest atış istatistikleri normale dönüyor bu arada

ayrıca özetten izlediğim kadarıyla son saniyelerde ersan'a top vermemeye yemin etmiş sanırım adam (oyunda bile değil hatta), bence hata yapmış, topun jennings tarafından potaya atılacağı o kadar belli ki sette jennigs dışında kimseyi tutmuyorlar, özellikle ersan ve sağ dipteki bir üçlükçü olayı bitirebilirdi, hatta direk içeri girip faul bile alabilirdi bucks. açık bi koçluk hatası var, jennings jennings ama kobe değil.

fairfax dedi ki...

@BrkY

"I wanted the ball at the last second," Jennings said. "Unfortunately I didn't know Ersan's man had doubled me. When I looked back at the tape, I saw he (Ilyasova) was wide open for the jump shot."

Ömer dedi ki...

Ersan Nowitzki'ye savunmada nefes aldirmadi ama son hucumda sahada yoktu. Bucks kocunun ciddi problemleri olduguna inaniyorum.