BIY AD

7 Kasım 2009 Cumartesi

Var Mısın Yok Musun? 10 Milyon Dolar!!

Shaq, LeBron'a medyanın önünde şöyle demiş: "Gelecek sezon hakkındaki kararını şu anda açıklarsa nsana 5 milyon dolar vereceğim." LeBron bunu yapmasının imkansız olduğunu belirttikten sonra sevimli dev teklifi arttırmış: "10 milyon dolar, nakit, çantayla evinde teslim edeceğim."

Bütün geyik ve şakalar bir yana, keşke şu anda LeBron'un gideceği takım kesin olarak açıklansa da kurtulsak. 2 günde 1 bu haberleri okumaktan gına gelecek yoksa, daha sezonun başındayız, hafiften vbaymaya başladı.

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

bence lebron'da kesin kararını vermedi. niyeyse bana eğer bu sene cleveland şampiyon olursa ayrılacakmış gibi geliyor. eğer şampiyon olamazlarsa 7 senede şampiyon olamadan cleveland'tan kaçtı damgası yemek istemez.

Adsız dedi ki...

suns-celtics maçını izleme şansın oldu mu? bu sezon boston'a 110 sayı atacak başka takım çıkar mı acaba?

sabonis dedi ki...

82 maç içinde maksimum 2-3 kez 110 yerler herhalde. 1'ini dün kullandılar. şu anda izliyorum maçı.

Adsız dedi ki...

Garden'a gelicek, 23 numaralı knick formasıyla kendisini izliyiceğiz yanında bir süperstar'la birlikte.

Adsız dedi ki...

*Bir Knickinin rüyaları*

Semih. ~ dedi ki...

Kaç yıldır böle bi takımın oluşturulmasını bekliyor Lebron "şampiyon olunacak bi kadro " bence bu sene şampiyon olurlarsa (ki ihtimali bu sene daha da yüksek) kalır takımda tabiki hanedanlık kurmak istiyorsa... yok derse bi 7 yıl daha NY ta sürünürüm milyon kere allstar olurm nash gibi öle gelir geçerim kendisine değil bizlere yazık olur