BIY AD

2 Aralık 2009 Çarşamba

1 Aralık'tan Notlar

Monta Ellis'in sonunda normale döndüğü hatta kötü oynadığı (4/10 isabetle 15 sayı) maçta Nuggets 28 sayı fark atmış Warriors'a. Billups eleştirilere cevabını 22 sayıyla üstelik 11 kez serbest atış kullanarak vermiş, yanına da 8 asist eklemiş. Nene 18, Carmelo da 25 sayı üretince çok rahat bir maç olmuş Nuggets adına.
Box Score

Raptors - Wizards maçında Arenas şov varmış. Şov derken 22 sayı 9 asist yani öyle bombastik bir performans sanmayın. Ama son 2 maçında toplam 15 sayı atan, son 6 maçında 3/24 ile üçlük atan bir adam için şov niteliğinde istatistkler. Ayrıca Raptors, Wizards'ın Jamison ile oynadığı ikili oyunlara çare bulamamış ve şutör uzun forvet 30 sayı üretmiş. Ayrıca Haywood da Bosh'u beklediğimden çok daha iyi tutmuş, yıldız forvet 7/22 isabette kalmış. Raptors'da koç Jay Triano savunmadan memnun olmadığını ve sistemde bazı yeniliklere gideceğini açıklamış. Bu arada Hedo 3/11 ile şut atmış son iki maçında %28 ile hücum ediyor milli oyuncumuz. Fark 4 sayı iken ve maçın bitimine 30 saniye varken yaptığı top kaybıyla da Wizards'ın galibiyetini perçinlemiş adeta.
Box Score

D'Antoni dün Phoenix'e "O sistemi ben kurdum." mesajı vermiş. Larry Hughes 12 asist ile İtalyan asıllı koçun Nash'i olmuş. Gallinari üçlük yağmuruna devam ederken (6/12 ve 27 sayı) 10 ribaund almış. Phoenix'te ise Barbosa'nın yokluğunda dar kadro sıkıntı çekmiş. Takım üçlüklerde isabet bulamazken (4/17) rakibine de 19 hücum ribaundu verip üstüne 17 top kaybedince yenilmekten kurtulamamış.
Box Score

Aldridge'in dizinden yaşadığı problem nedeniyle oynamadığı maçta Heat, Blazers'ı deplasmanda mağlup etmiş. Hem de Greg Oden'ın akıl almaz 11 hücum ribaundluk performansına rağmen. Dile kolay: 13 sayı 20 ribaund 4 blok gelmiş Oden'dan. Ama şut isabetlerinde 4/13'te kalmış. Kendileri %39 ile hücum ederken Heat'in %53 ile atmasına engel olamamışlar. Zaten bir takım 21 ile rakibinden tam 15 fazla hücum ribaundu alırken başka türlü yenilemez.
Box Score

0 FARKLI FIKIR: