BIY AD

5 Aralık 2009 Cumartesi

Mehmet 2010'da Milli Takımda Mı? (Washington'dan 4 Aralık Raporu)

Washington'da ikamet eden Önder yine Wizards maçına gitmiş. Bu sefer Raptors, Washington'a gelmişti. Önder maçta ilginç bir sürprizle karşılaşmış. Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Turgay Demirel ile Milli takım menajeri Harun Erdenay maça gelmişler, Hidayet'i izlemek ve desteklemek için. Hatta Milwaukee maçında da oradalarmış. Turgay Demirel bir Türk muhabire röportaj vermiş, Önder de kendi kamerasıyla kısa bir video çekmiş. Söylenilenleri açıkçası ben duyamadım ama söylediğine göre içerikte şunlar konuşulmuş:

Harun Erdenay ve Turgay Demirel, NBA'de oynayan Türk oyuncuları izlemek için Amerika'dalarmış. Bugün de Chicago'ya gidip orada Hidayet'i yeniden izleyeceklermiş. Ardından Utah'a geçip Mehmet'i izleyeceklermiş. Herhalde Spurs maçında orada olacaklar demek oluyor bu. En son olarak da Bucks - Raptors maçında Ersan ile Hidayet'i birbirlerine karşı oynarken izleyeceklermiş.

Mehmet Okur'u izleyecek olmaları 2010'da Mehmet'in milli takıma katılacağı anlamına gelir mi acaba? Önder böyle düşünmüş. Bu yönde bir duyum da aldım bir arkadaşımdan. Herhalde Mehmet 2010 Dünya Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımı forması giyecek.

Harun Erdenay'la sohbet etme fırsatı bulmuş 10 dakika boyunca. İnanılmaz alçakgönüllü olduğunu söyledi Önder. Pegasus'tan başka birşey beklemek olmazdı zaten. Tanjevic ile ilgili soru sorduğunda Harun Erdenay cevaplamaktan kaçınmış, Önder de pek üstelememiş.

Turgay Demirel'in, pek konuşmaların duyulmadığı röportajı:

Link

Hidayet'in maç öncesi ısınma videosu:

Link

Efendim başka şehirlerde yaşayan ve böyle maçlara gidip ilginç fotoğraflar videolar paylaşabilecek okurlara da duyurulur. Her türlü paylaşımınız değerlendirilecektir. Sağ üstte yer alan iletişim adresine mail atmanız yeterlidir.

Edit: TBF'nin sitesinde de yer almış haber şuradan buyrun.

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

bu keli bi yerden tanıyorum dedim turgay demirel çıktı:D:D

Cabaturi dedi ki...

Arkadaşım, sanada helal olsun, salonda mı yatıyorsun ? maçtan saatler önce oralardasın, washington arka arkaya bizimkilerin takımıyla oynuyor şanslısın, ama bu videoları çekmen çok güzel olmuş..

cenar dedi ki...

konyalıportlandlıların da hidayet macını izlemesi manidar...

onder washington da mı yasıo?

cenar dedi ki...

konyalıportlandlıların da hidayet macını izlemesi manidar...

onder washington da mı yasıo?

onder dedi ki...

hayir gaithersburgda yasiyorum yakin ama washington dc ye 30 dk.

Adsız dedi ki...

tanjevic giderse memo gelir,tanjevic kalırsa memo'yu unutun,sürekli ortaya yeni bahaneler çıkacaktır,aldanmayın.bu arada ne güzel iş ya şu turgay demirel'le harun erdenay'ın yaptığı.valla kafaya esti ayır federasyondan 10-15 bin dolar bütçe git 15 günlüğüne hem amerika tatili yap hem maçları seyret valla kebap...