BIY AD

23 Ocak 2010 Cumartesi

23 Ocak Programı

24 Ocak Pazar 02:00 / Orlando Magic - Charlotte Bobcats
24 Ocak Pazar 02:00 / Philadelphia 76ers - Indiana Pacers
24 Ocak Pazar 02:30 (NBA TV) / Oklahoma City Thunder - Cleveland Cavaliers
24 Ocak Pazar 02:30 / Portland Trail Blazers - Detroit Pistons
24 Ocak Pazar 02:30 / Sacramento Kings - Miami Heat
24 Ocak Pazar 03:30 / Chicago Bulls - Houston Rockets
24 Ocak Pazar 03:30 / Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks
24 Ocak Pazar 04:00 (NTV Spor) / New Orleans Hornets - Denver Nuggets
24 Ocak Pazar 04:00 / Golden State Warriors - Phoenix Suns
24 Ocak Pazar 04:00 / New Jersey Nets - Utah Jazz

Formda olan ancak Hawks karşısında bizlere deplasmanda yaşadıkları problemleri bir kez daha gösteren Bobcats, şimdi Magic'e karşı evinde. Nazr Mohammed veya Diaw ne ayak çabukluğu ne güç olarak Dwight ile başa çıkamazlar. Ayrıca Felton dün bileğini burkmuştu, bugünkü durumu hakkında bilgi yok ama %90 oynamayacaktır. Bobcats buna rağmen Magic'in istikrarsızlığını ve kendilerinin formu sayesinde maçı kazanabilir. NBA TV'de Thunder-Cavs gözüküyordu ancak bu maçı veriyor şu anda. Felton da arada sırada sekse de, bilek sakatlığına rağmen oynuyor.

NBA TV'deki ligin tartışmasız en iyi kısa forvetiyle 3-4 yıl sonra oraya göz dikebilecek konuma gelmek isteyen Durant karşılaşıyor. Sırf şu 2 adamın olması maçı izlemek için yeterli bir neden. Cavs'de Mo Williams yok, Delonte West'in işaret parmağı kırık ve oynamayacak. Moon da büyük ihtimalle yok. Kısacası bir hayli eksik var takımda, yani tehlikeli olabilir Cavs için. Fakat LeBron'un zayıf ve daha dün Memphis uzunlarıyla çarpışmış Thunder pota altına karşı her pozisyonda çembere atak etmesi pek çok şeyi çözebilir.

10 FARKLI FIKIR:

Radagast dedi ki...

durant ve lebron'u karşı karşıya izlemek müthiş olacak, bu arada maç cleveland'da sanırım

sabonis dedi ki...

teşekkürler ters yazmışım takımları, düzelttim

Adsız dedi ki...

nba tv şu an orlando charlotte maçını veriyor, cleveland maçını yayınlamaktan vazmıgeçtiler acaba ??

sabonis dedi ki...

ben de az önce farkettim. bir bilgim yok maalesef. herhalde öyle.

Adsız dedi ki...

evet galiba vagectiler..dogus grubunu nba severleri yok sayarak degistirdigi maç programından ve üstüne bi de bunu hiç bi şekilde duyurmamasından dolayı ayakta alkışlıyorum..bi de spikerde koymamışlar yahu..dalga geçiyolar heralde..

Adsız dedi ki...

şimdi hatırladım..daha maç başlamadan 5 dk once cleveland-oklahoma maçının reklamını yaptılar..:))yok yok kesin dalga geçiyolar..

Özcan Yüksel dedi ki...

Maalesef ben de Thunders izlemek umuduyla bu saate kadar uyanık kaldım ve Bobcats maçıyla idare ediyorum. Magic bildiğimiz magic ancak Larry Brown'ın ne kadar kurt bir koç olduğunu orlandoyu nasıl pota altından yıpratmaya çalıştığını görüyoruz. Fark biraz açılmış olsa da bu charlotte maçı bırakmaz.. İzlemeye değer :)

Adsız dedi ki...

bildiğim kadarıyla nba tv de yayınlanan maçları doğuş grubu seçmiyor, nba kendisi seçiyor

Adsız dedi ki...

evet maçları nba seçiyor bende biliyorum fakat yayındaki değişiklikten neden haberdar olamıyoruz bundan bahsediyorum..ayrıca sonuçta nba de maçları gün gün seçmiyor aylık bi takvimi var..

Smyrna dedi ki...

lebron'un blok koyduğu son hücumda (nba.com'daki maç özetine göre konuşuyorum) faul yok mu? adam havadayken belden ciddi bi şekilde itme var gibi gördüm...

bi yorumlar mısınız?