BIY AD

25 Ocak 2010 Pazartesi

25 Ocak Programı

26 Ocak Salı 02:00 / Indiana Pacers - Philadelphia 76'ers
26 Ocak Salı 02:30 / Cleveland Cavaliers - Miami Heat
26 Ocak Salı 02:30 / Los Angeles Clippers - Boston Celtics
26 Ocak Salı 03:00 / Orlando Magic - Memphis Grizzlies
26 Ocak Salı 03:30 / Atlanta Hawks - Houston Rockets
26 Ocak Salı 03:30 / Chicago Bulls - San Antonio Spurs
26 Ocak Salı 04:00 (NBA TV) / Phoenix Suns - Utah Jazz
26 Ocak Salı 04:00 / Charlotte Bobcats - Denver Nuggets
26 Ocak Salı 05:00 / New Orleans Hornets - Portland Trail Blazers

Pek çok izlenesi maç var. NBA TV'deki de güzel maçlardan biri.

Ligin en büyük 3 yıldızından 2'si karşı karşıya diyelim (incitmeyelim madem LeBron severleri)... Wade'in yardımcılarının kalitesi pek yüksek değil - Beasley hariç, ki o da ne kadar yüksek tartışılır. Ama Cavs'in de hala eksikleri bulunuyor. Mo-Will zaten 1 ay yok ve West'in parmağı kırık ancak Moon'un dönme ihtimali varmış. Shaq oldukça ince olan Jermaine-Haslem ikilisine karşı Thunder maçındaki gibi oynarsa Cavs avantajlı olur.

Magic - Grizzlies maçında, Dwight Howard'ın savunmada ne kadar konsantre olduğuna göre maçın gidişatı belirlenecek. Ayrıca bu maçta Randolph, Lewis'i paçavra edebilir. Bu gerçekleşirse Magic'in gerçek bir 4 numaraya (Bass) dönmesi mantıklı olabilir dönem dönem.

Ayrıca ligin en iyi 4 oyun kurucusundan 2'sinin karşılaşması NBA TV'de, son dönemde Suns'ın form durumu ve Barbosa'nın ameliyat olması tabii ki Jazz'ı favori yapıyor ancak bugün açık favorili bir maç yerine çekişmeli bir mücadele bekliyorum. Robin Lopez - Boozer eşleşmesi pek çok şeyin cevabını verecek maçta.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

''Ligin 2-3 numaralı yıldızları karşı karşıya''

afedersiniz de bu ne? şurada bile karşılaştrma yaratıp dolaylı yoldan ''en iyi kobe'' diyorsunuz. demek istediğim ''kobe'nin neresi en iyi?'' falan değil. direk durduk durmadık yerde sokmuşunuz araya.

aklıma ''ligin 2 ve 3 numaralı yıldızları karşılaşıyor'' diye bi' cümle de söylemiş olabileceğiniz geliyor ama bu cümle de devrik oluyor. tabi yanlış yazdıysanız, demek istedikleriniz bu cümle gibiyse, yukarıda yazdıklarımı görmezden gelebilirsiniz.

iyi akşamlar.

Adsız dedi ki...

şu blogun yazarı lebronu da kobeyi de kaçar kez ne sıfatlar kullanarak övdü sayamadım. halen gelip şöyle şeyler diyorsunuz adama.

Unknown dedi ki...

Ozellikle su siralar LeBron bariz bir bicimde ligin en iyisiyken bu ifade biraz ayip olmus.

cok guzel bi blogun var. ama dikkat et bu tarz ifadeler blogunun sayginligini azaltir.

Xscape dedi ki...

olabilir, sahsi gorustur. bana gore de wade de, lebron da kobe den daha iyidir. ama her goruse saygi duyariz. fazla uzerinde durmamak lazim.