BIY AD

26 Ocak 2010 Salı

26 Ocak Programı (Ersan NBA TV'de)

27 Ocak Çarşamba 02:00 / Los Angeles Lakers - Washington Wizards
27 Ocak Çarşamba 02:30 / Minnesota Timberwolves - New York Knicks
27 Ocak Çarşamba 03:30 / Milwaukee Bucks - Dallas Mavericks
27 Ocak Çarşamba 04:00 / Charlotte Bobcats - Phoenix Suns
27 Ocak Çarşamba 05:00 / Golden State Warriors - Sacramento Kings

Herhalde Bobcats - Suns'ı tercih ederdim ama Ersan'ın Nowitzki ile eşleşmesini izlemek de hiç fena bir seçenek değil. Ersan çıkışa geçtiği dönemde Alman forveti müthiş tutmuştu ancak Nowitzki uzatmaya giden maçta son saniyede Mbah a Moute'nin üzerinden biraz da şansıyla basketi bulup, maçı Mavericks'e kazandırmıştı. Ersan ve Milwaukee'nin formda olduğu bir dönemdi, şimdi ise tam tersi, üstelik maç Dallas'ta. Knicks'e tarihi bir fark atan Mavericks moralli. Bugün de çok büyük ihtimalle Mavs galibiyeti ile bitecek maç.

Yaklaşık 1 hafta kadar önce Bobcats'ten deplasmanda 40 civarı bir fark yiyen Suns bu sefer rakibini konuk ediyor. Tepetaklak gidiyor Suns. Son 8 maçın 6'sını kaybettiler ancak bunların 5'i deplasmandaydı. Robin Lopez'i pivotta başlatarak, ribaund ve yumuşaklık sorununa çare getirmeye çalışıyorlar. Barbosa yok, son maçta sakatlanan Hill hakkında henüz bir haber yok. Ama en büyük avantajları Dragic'in müthiş formu, evlerinde iyi oynamaları ve Bobcats'in artık abartılı boyutlara ulaşan deplasman fobisi (3-17).

3 FARKLI FIKIR:

LexLuthor dedi ki...

North Carolina State-North Carolina NCAA maçı da saat 04.00'te NTVSpor'da imiş galiba.

Absürd dedi ki...

Evet saat 04'de NTV Spor'da keşke sadece bu çok önemli maçları değilde biraz daha normal ve iddia'lı olan maçları da verseler, neyse artık Mart'ı bekliyiceğiz.

Adsız dedi ki...

Milwaukee ve Bobcats basalim bari :)