BIY AD

30 Ocak 2010 Cumartesi

30 Ocak Programı

31 Ocak Pazar 02:00 / Atlanta Hawks - Orlando Magic
31 Ocak Pazar 03:00 (NBA TV) / New Orleans Hornets - Memphis Grizzlies
31 Ocak Pazar 03:00 / New York Knicks - Washington Wizards
31 Ocak Pazar 03:30 / Miami Heat - Milwaukee Bucks
31 Ocak Pazar 04:00 / Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks
31 Ocak Pazar 05:00 / Charlotte Bobcats - Sacramento Kings

Dün gece uyuyakaldığımdan dolayı hiç maç izleyememiştim, bu sefer de internet inanılmaz yavaş olduğundan izleyebilecekmişim gibi durmuyor. Umarım düzelir. Çünkü gecenin benim için en ilgi çekici maçını (Hawks - Magic) izlemek istiyorum. Bu karşılaşmanın ilginç bir yönü var, iki takım da son maçlarında Boston'u evlerinde konuk edip yendiler. Şimdi Hawks, Florida'ya gidiyor. Karşılaşma Magic'in evinde. Ayrıca Hawks daha dün maç yaptı ve Orlando'ya uçtu, Magic ise dinleniyor 2 gündür evinde. Bütün bunlar Magic'i otomatik olarak favori sınıfına sokuyor. Bibby'nin formsuzluğu aynen devam ediyor, Magic'in defansif olarak sorunlarının başladığı nokta olarak oyun kurucu pozisyonunu görüyorum ben, bu nedenle de bir avantajı var Magic'in. Bu arada Hawks son 5 maçı kaybetmiş aralarındaki, son 2 deplasman maçında ise ortalama 33 sayı fark yenilmişler Magic'ten. Ekstra motivasyonla oynayacaklardır.

2 maçtır (Phoenix-Golden State) deplasman fobisini yenmiş gibi gözüken Bobcats, seriyi sürdürmek için biçilmiş kaftan ile oynuyor: Sacramento. Bu takımın formsuzluğunu anlatmak için kelimeler yetersiz kalır herhalde, istatistik vereyim: Son 15 maçlarının 13'ünü kaybettiler. İki takım da dün maç yaptılar ve yorgun olacaklar. Bobcats'de Jackson çok formda, Kings'de ise Kevin Martin son maçta sezon başındaki formunu hatırlattı bizlere.

Hornets'da Paul'ün oynayıp oynamayacağı belli değil. Direk maçın sonucuna etki edecek bir oyuncu sonuçta o yüzden ne desem yalan. Ancak West-Okafor ikilisi çok sıkıntı çekecek gibi gözüküyor Randolph ve Gasol'e karşı.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

hawks-magic dediğin gibi gecenin izlenesi maçı,maçı izleyebilmemiz için belirtebileceğin bir site varmı?

ALbistan

sabonis dedi ki...

nba league pass. yasal olmayan yollar için ise mail atarsan yardımcı olabilirim.