BIY AD

5 Ocak 2010 Salı

4 Ocak'tan Notlar

Defans:
Beasley ile Josh Smith'i tokuştursak Beasley kırılır demiştim. Dün gece işler tam tersine dönmüş. Beasley-Wade ikilisi 50 sayı, 16 ribaund ve 7 asist ile Hawks'u bitirmişler. Tabii asıl olay Heat'in savunmasıymış, Hawks'u %35'te tutarak sadece 75 sayı üretmelerine izin vermişler. Hawks'un 11 asisti de herşeyi anlatıyor.

Thunder rakibine 25 hücum ribaundu vermesine rağmen (kendi aldıklarından 12 fazla) maçı kazanmış. Hem de yine rakiplerinden tam 6 top kaybı yapmalarına rağmen. Bunun da nedeni savunma da Bulls'un %35 ile şut atmalarını sağlamışlar. Bulls 85 sayı atabilmiş...

Günün hayvan performansı:
Westbrook 13/24 isabetle 29 sayı atmış, 6 da asist yapmış takım arkadaşlarına. Ayrıca 7 ribaund aldığını da belirtelim.

Marcus Camby yine yapmış yapacağını. 9 sayı, 15 ribaund, 6 asist 3 top çalma ve 3 blok. Denver yıllarındaki gibi bol asist yaptığı çok maç gördük bu sezon ama işin ilginci Clippers o zamanki Nuggets'ın temposunda oynamıyor. Buna rağmen Camby asistlerini yapıyor.

Boşa kürek çekenler:
Andre Miller 22 sayı 16 asist ve 3 top çalma ile takımını maçta tutmaya çalışmış. Tabii takımdaki o kadar eksikle bu çabası yetersiz kalmış.

Günün X-faktörü:
Devin Brown 30 sayı ile kariyer rekorunu kırmış. Şaka gibi. 20'de 11 saha içi 8'de 5 üçlük isabeti hem de. Devin Brown... Vay anasını sayın seyirciler. Ayrıca deplasmanda Utah'ı %38'de tuttuklarını da hatırlatalım. Devin Brown ve defansları sayesinde kazanmışlar.

5 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Günün hareketlerini izleyin. Çok bir şey yok ama 1 numarada CJ Miles 360 basmış. Pek numarası yok tamam ama Utah benchinin hali nedir ya? Adamlar golf clap yapmış resmen, takımın bütün ruh halini ortaya koymuş o tablo.

Dodosuke dedi ki...

Ya ben bu andre millerı anlayamıyorum arkadaş.Bazen dwayne wade gibi oynuyo bazen de bekir yarangüme gibi.

PIERREMANU dedi ki...

Şu Utah Jazz için artık birileri çıkıp cenaze merasimi falan tertip etsin, hep beraber haklarımızı helal edelim -ki ben Kirilenko'ya etmem-, kılalım namazı defnedelim. Memo dahil.

Xscape dedi ki...

Utah'i D-Will'den birazda Memo'dan oturu ne kadar sempatik bulsakta, bu kadar soguk kimligi olan bir takim daha yok. Kocundan, renklerine, oyuncalarin haleti ruhiyelerine kadar usutuyor adami resmen. Seatle'dan takim tasiyacaklarina suradan tasisalardi daha iyiydi.

Adsız dedi ki...

seattle demişken seattle2ın yeniden bir NBA takımına evsahibi olmasıyla ilgili hiç duyumu olan var mı?