BIY AD

8 Ocak 2010 Cuma

7 Ocak'tan Notlar

Dün gece sadece Bobcats - Knicks maçı vardı, yaklaşık bir 20-25 dakikasını seyrettim. Öncelikle 10/26 atan Jackson'ın Jarede Jeffries tarafından harika tutulduğunu söylemeliyim, hayattan bezdi Jackson. Yani sorun Jackson'ın formsuzluğu değildi. Ama belki biraz daha potaya gitmeyi deneyebilirdi karşısında ona göre yavaj olan Jeffries varken. Diğer taraftaki kritik eşleşme ise Mohammed ile Lee arasındaydı. Bu maçta uzak mesafeli iki sayılık atışlarda isabet bulan Lee aynı zamanda ayak çabukluğuyla Mohammed'i pek çok pozisyonda geçip sayıya gitti. Gelen ikili sıkıştırmalarda da boş adamları çok iyi buldu. Bir de Gallinari'ye değinmek lazım. Son 1.5 dakika içinde bulduğu 2 çok kritik üçlük (birisi çok uzaktan ve el üzerinden) ile maçı koparan isim oldu Knicks adına. Tabii Bobcats'in çok iyi hücum edip Felton ve Murray'e boş şutlar bulmasına rağmen bunları değerlendiremediğini de belirtmek gerek. Son olarak da 4. çeyreğin başında bulduğu sayılar ve yarattığı pozisyonlarla takımını öne taşıyan Nate Robinson'ı unutmayalım...

Edit: 27 sayı atan Chandler'a değinmemişim iyi mi? Çoğu pozisyonda çembere giderek karşısına gelen Gerald Wallace ve Jackson'a büyük üstünlük kurdu. Ayrıca defansta Jackson'ı tuttuğu dakikalar içerisinde pek de göz açtırmadı.

1 FARKLI FIKIR:

Berkay dedi ki...

gallinari gerçekten yararlı oluyor ny knicks'e. drafttan 6. sıradan seçildiği gün pek çok kişi yuhalamıştı. şimdi biraz olsun pişman olmuşlardır heralde.
http://www.youtube.com/watch?v=Iy-MwAa1rsg