BIY AD

28 Ocak 2010 Perşembe

All-Star Yedekleri Belli Oldu

Yahoo ele geçirmiş listeleri. Ancak tabii ki henüz resmi değil. Bu gece saat 2'de TNT'de açıklanacak resmi All-Star yedekleri. Yine de %99 doğrudur.

Doğu:
G - Joe Johnson
G - Rajon Rondo
F - Paul Pierce
F - Chris Bosh
C - Al Horford
Joker - Derrick Rose
Joker - Gerald Wallace

Batı:
G - Brandon Roy
G - Chris Paul
F - Kevin Durant
F - Dirk Nowitzki
C - Pau Gasol
Joker - Zach Randolph
Joker - Deron Williams

Çoğu seçime katılıyorum, daha önceki değerlendirmelerim için şuraya bakabilirsiniz. Aşağıda çok ufak bir şekilde benim seçimlerimden değişik olanlara değineceğim.

Doğu:
Shaq'in seçilmediği noktada Al Horford'ın seçilmesi normal. Niye? Düşününce aslında Bogut'un daha çok hakettiğini söyleyebiliriz bu sezon. Ama ikili arasında takım farkı ön plana çıkmış diye düşünüyorum ben. Ayrıca Shaq'ın seçilmemesi nedneiyle büyük hayalkırıklığına uğradım. Shaq'siz eğlence katsayımız yarı yarıya hatta belki de daha fazla düşecek. Oynadığı oyunla hakettiğini iddia etmiyorum ama daha önce de yazdığım gibi, emekli olduktan sonra bile Shaq'in All-Star seçilmesini isterim ben. Rose konusunda ise: Onunla Lee arasında gidip geliyordum ama Lee'nin biraz daha çok hakettiğini düşünüyordum. Yine de çok fazla itiraz edemem bu seçime.

Batı:
Deron Williams'ın seçildiğine sevindim. Uzun süredir hakediyordu ama batıdaki guard'ların kalitesi ve Utah'ın pek popüler olmamasından dolayı seçilemiyordu. "Sonunda" diyelim. Zach Randolph'un da kesinlikle hakettiğine inanıyorum ama Billups'ı bekliyordum onun yerine. Bu sezon Denver için Carmelo'dan bile önemli olduğunu tekrardan göstermiş ve kanıtlamıştı. Tabii Paul-Nash-Deron ile beraber Billups'ın da seçilmesi tam 4 tane oyun kurucu anlamına gelecekti, o nedenle bir forvete yönelmelerini doğal karşılıyorum.

14 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

walla shaq olmazsa anlamını yitirir all-star. gecen sene ki allstar'ı gözünüzün önüne getirin. eğer bu bir show ise shaq kesinlikle en büyük parçası.

Adsız dedi ki...

batı çok deli yalnız bu sene

Adsız dedi ki...

ben izlemem bu allstar ı eğer bu liste doğruysa shaq'sız allstar olurmu ya

vence dedi ki...

Shaq'ın yokluğu fazlasıyla hissedilecektir.

twilost dedi ki...

kaman=( senenin en iyileri oynayacaktıysa onun olması gerekiyordu. şov için o da gasol de yetersiz isimler..

tolga dedi ki...

pierce,horford ve gasol seçimlerine şiddetle katılmıyorum:)

L dedi ki...

insanın hakkaten izlemeyesi geliyor. topluca protesto mu örgütlesek naapsak. bu nedir arkadaş böyle ya.

Adsız dedi ki...

senelerdir vince carter'ı izliyemiyoruz all-star maçında.birde ek olarak shaq da oynamayınca şov maçından çok,"ego"larını tatmin etmek isteyen oyuncuları izleyeceğiz...

bahtiyar dedi ki...

batıda gasol yerine kaman, hatta bynum bile seçilebilirdi. gasol neredeyse şu ana kadar oynanan maçların yarısını kaçırdı. doğu yedekleri ise rezil. shaq son senesinde neden alınmaz allstar'a. şu boston'dan 3 tane oyuncunun ne işi var?

Adsız dedi ki...

Lee, Kaman ve Ellis'e büyük ayıp. Hemen kötü takımdan oyuncu seçilmaz diye kendini savunacaklar "değerli" koçlarımız öyleyse geçen sene harris ve granger'ı niye seçtiniz diye sorarlar. Gerçekten büyük ayıp bu adamların emeklerine. Hayır kendi yerlerine seçilen adamlar(kaman>gasol, lee>harford, ellis>williams) hiç olmazsa biraz yakın performans gösterse anlayacağımda arada dağlar kadar fark var.

PIERREMANU dedi ki...

Al Horford'ın yerine Lee olmalıydı.

Adsız dedi ki...

shaq yoksa nba kepenk indirsin...

Adsız dedi ki...

Shaq ve VC diyenlere kocamaaaaaannnn bir gülümseme yolluyorum. Haketmeyen tek kişi bana göre AI dır. Horford - Lee tartışmaya açık. Hepimiz çok iyi bilyoruz ki koç seçimleri genelde takım başarısı üzerine yapılıyor. Knicks-Hawks bu iki takımı başarı konusunda kıyaslamaya bile gerek yok. Bir de Horford takımının 3. ve hatta Jamal'ı da sayarsak 4. skor opsiyonu olmasına rağmen ortalamaları gayet başarılı ve PER, TS %leride ortalamanın çok üzerinde. Beni yerimden sıçratacak kadar sevindiren seçimlerin olduğu bir sene oldu bu arada. Gerald ''Crash'' Wallace , Durant ve Rose çok iyi seçimler.

Adsız dedi ki...

Bu arada eklemeyi unuttum Joker de ne dostum?? Wildcard olmasın o? :D