BIY AD

4 Ocak 2010 Pazartesi

Artest Motosikletten Düşmüş Sanki

Hiçbir yerde böyle bir haber yok, hatta söylenti bile okumadım bu konuyla ilgili. Ama görünen köy kılavuz istemez. Ayın 26'sından beri Lakers maçlarını kaçırıyor Artest. İlk 4-5 gün hadi neyse dedim yazmayayım, günahını almayalım. Ama bir oyuncu merdivenden yuvarlandı diye 2 haftaya yakın süre kaçırıyorsa (Yarın da oynamayacakmış) bu işte bir terslik vardır. Elbette merdivenden düşen birisi ufak bir ihtimalle de olsa 2 hafta kaçıracak kadar incinebilir ama söz konusu Artest olunca bir düşünmek gerekiyor. Bence bu çılgın oyuncunun, kontratında yasak olduğu belirtilen aktivitelerden birini yaparken sakatlanmış olması son derece muhtemel.

NBA'de son 3-4 yıl içerisinde bunun 2 tane örneği aklıma geliyor. Önce Radmanovic snowboard yaparken omuzu çıktığı zaman, bunun normal yolda yürürken buzun üzerinde kayıp düştüğü için olduğunu söylemişti. Gerçek olay ortaya çıkınca Lakers, Radmanovic'e okkalı bir ceza vermişti. Ardından 2 yaz evvel Monta Ellis bileğini çok ileri safhada burkmuştu. Sonra da bunun sokakta basketbol oynarken olduğunu açıklamıştı. Warriors kulübü bir basketbol maçında bileğinin bu kadar kötü burkulmuş olmasına şüpheyle yaklaştı ve olayı araştırmaya başladı. Monta'nın bir scooter'dan düştüğü anlaşıldı. Kontratının feshedilmesi bile gündeme geldi ama 3 milyon dolarlık bir cezayı yeterli gördüler.

Kısacası motosiklet olması şart değil ama Artest'in de bu tarz bir aktivitede bulunurken kafasını ve dirseğini incitmiş olabileceğini düşünüyorum.

1 FARKLI FIKIR:

bahadır dedi ki...

fantasy baskette beni mahvetti,zaten dogru düzgün verim alınmıyordu .