BIY AD

3 Ocak 2010 Pazar

Dwight Howard Acı Çekiyor

Dwight Howard son 5 senede, (yaklaşık 350 maçtır) serbest atış çizgisine gitmek açısından en kısır dönemini yaşıyor şu sıralar. Son 4 maçında sırayla 4-4-2-2 şeklinde gidiyor serbest atış denemeleri. Vince Carter - Hedo değişimi olduğunda takımdaki top paylaşımının sorun olabileceğini ama bunu aşacak oyunculara sahip olduklarını düşündüğümü yazmıştım. Bu kadarını da beklemiyordum. Hakikaten Howard'ı içeride hiç beslemiyorlar. Yaklaşık üç hafta önce Howard'ın Phoenix Suns'a karşı saha içinden sadece ama sadece 1 şut kullandığını da hatırlatayım... Magic hakkında daha detaylı bir yazı yazmayı koydum kafama bir süredir ama ne zaman olur bilmiyorum. Arada dikkatimi çeken bu tarz ufak detaylarla idare ediyorum.

6 FARKLI FIKIR:

resboo dedi ki...

hido giderken 'please hedo don't leave us!' diyodu haklıymış howardcık.

Unknown dedi ki...

zaten sayı ort u 20.5 den 17 ye düşmüş

playofflarda bu sıkıntı daha da büyür ve bence doğu finalini göremezler

tolga dedi ki...

orlandonun en büyük özelliği ligin en iyi pivotuna sahip olmaları. Eğer howard'dan yana bi sıkıntı yaşarlarsa sadece sıradan bir takım olurlar.

Adsız dedi ki...

İşin ilginç tarafı SVG de hiç müdahale etmiyor. Takımın süperstarı olupta arkadaşlarından top alamamak... Ne kadar acı... Howard'da zaten baktı topu indirmiyorlar boyalı alana, hemen oyundan soğumaya başlıyor.Saçma sapan 1-2 atış kullanıyor ve böylece normalde inecek olan toplar bile gelmemeye başlıyor. Rakipler yetmezmiş gibi bir de beyninin içinde savaş veriyor superman

Absürd dedi ki...

Foyle'a yılda 9M$, Lewis'e de Max. vermeselerdi de hedo'ya 50M$ civarı verselerdi de bu günleri görmeyeydik.

zenmaster dedi ki...

Bırak ya o otis smith şerefsizi adam felan değil hedo'ya küfür niteliğinde verdiler kontratı adam tabiki kabul etmez hedo gittinten sonrada herkse dayayılar yüksek kontratları.