BIY AD

29 Ocak 2010 Cuma

Günün En İyileri - 27 ve 28 Ocak

Yine 2 günü kombine edip veriyorum.

Önce dünün en iyi 10 hareketi:


Link

Bynum Shaq'ten öğrendiği hareketi gösteriyor bizlere.
7 numarada günün en iyi hareketi var bence. Kirilenko'ya dirseği çakarak smaç basmaya benzemiyor tabii Brook Lopez'in üzerinden basmak değil mi Baron Davis?
Derrick Rose'un crossover'ı ve havada el değiştirip topu çemberin içine bırakması harika.
Stuckey, Thabeet'e henüz çaylak olduğunu çarpıcı bir şekilde hatırlatmış. Ne zıplamış öyle...


Şimdi de 28 Ocak'ın en iyi 5'i:


Link

Wilson Chandler'ın smacı, gözüktüğünden çok daha güzel. Nedeni de topu önce panyanın arkasından önüne getirmek zorunda kalması smaç basmadan. Alley-oop'u 4-5 kat zorlaştırıyor...
Dwight Howard'ın bloğu da pek güzel. Hele panyaya sıkıştırıp tutabilse daha da hoş gözükürdü.
1 numarada Marion'a sanki faul yapılmış gibi geldi bana. Lopez hareketliyken üzerine zıplamış, Amare'nin bloğunun temiz olup olmadığını ise şu açıdan söylemek zor. Sonrasında da zaten bildiğimiz, sevdiğimiz, fazlasıyla alıştığımız Nash alley-oop'u.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

NBA Play-off ları tarihinin en muhteşem smacını "dirseği çakarak smaç basmak" şeklinde aşağılaman hiç yakışık almıyor. Bu tür fanatikçe yaklaşımlar, "Türkcell süper! lig" tarzı art niyetli yorumlar NBA'e ilgi duyan kitleyi yansıtmıyor kanımca. Bu oyundan zevk almak için içinizdeki tüm tarafgirliği ve önyargıları bir yana bırakın güzel olan neyse onu alkışlayın bakın o zaman "herşey çok güzel olacak".

Xscape dedi ki...

"NBA Play-off ları tarihinin en muhteşem smacı"??. sahsi gorustur saygi duyariz ama ona gelene kadar daha neleri var.

Unknown dedi ki...

evet o ne kadar kendince yorum yapmışsa sende bir o kadar kendince yapmışsın... tarafgirlik yada oyuncugirlik:D adını ne diyorsan..

Xscape dedi ki...

o zaman bir heyet kuralim karar verelim hangisi daha iyi diye. olur mu ? bi 90lari tarayin bakalim belki birseyler atlamissinizdir. o kadar geriye gidebilirmisin bilmem.
sahsi gorustur saygi duyariz ibaresinin altini bir kez daha ciziyorum. ayrica bahsettigin "girlik"ler bazi mevzularda unutulur, adina "yigidi oldur, hakkini ver" denir.