BIY AD

22 Ocak 2010 Cuma

Haislip Serbest Kaldı (Efes'e Haber Verin)

Az önce msn'den söyledi arkadaşım. Spurs sene başında Haislip'i kadrosuna katmıştı ama tahmin edildiği gibi kendisi süre alamadı sezon boyunca. Şimdi de serbest bırakmışlar.

Hem iş, hem NBA ile beraber TBL'yi de takip etmek çok zor oluyor, ancak 5'er maçını izlemişimdir Efes ile Fenerbahçe'nin bu sezon. Ama Efes'in ayakları çabuk olan bir uzuna olan ihtiyacını herhalde sağın sultan bile duydu. Eski oyuncuları da bu eksiklerini müthiş giderir diye düşünüyorum. Tek bir sorun var: Benim bildiğim kadarıyla, burada iken Ergin Ataman ile pek iyi geçinemiyorlardı. Ama amaç başarıysa bazı şeylere göz yumulup getirilebilir Haislip belki de. Özellikle İspanya'da Malaga ile geçirdiği 2 yılda kendisini epey geliştirmişti. Ligin sağlam uzunlarından biri idi.

Edit: Böyle birşey yazmıştım ancak arkadaşım Mali nette bazı dedikodular okumuş dün, %99'da Pana'da dedi bana. Çok az nette araştırınca ben, Pana koçu Obradovic'in Tsartsaris'in sakatlığı nedeniyle uzun arayışına girdiğini ve Spurs'ün koçu Popovich'le kanka olduğundan Haislip'i serbest bırakmaları yönünde istekte bulunduğunu öğrendim. Dedikodudan da öteymiş yani. Kısacası Haislip boş yere serbest kalmadı ve dolayısıyla Efes ile birlikteliği de mümkün değil sanki.
Daha önce yorum yapanlardan da özür dilerim yanlış yazıyı silmişim, gitti yorumlar haliyle.

1 FARKLI FIKIR:

Absürd dedi ki...

amaç başarıysa bazı şeylere göz yummak gerek. Güzel demişsin ama ergin ataman bunları yapacak bir koç değil bana kalırsa takım içinde baya kavgalı olduğu adam var özellikle rakocevic.