BIY AD

24 Ocak 2010 Pazar

Hedo Ne Diyor?


Link

Önce takım arkadaşlarına soruyorlar ama sadece boş bakışlar geliyor onlardan. Sonra Hedo geliyor, kendisi bile anlamıyor kendi açıklamalarını. Bunu daha önce görmemiştim, mail yoluyla paylaşan Berk'e teşekkürler.

Hedo'nun dediklerini anlayan da yazıversin bir zahmet. Gerçi anlayanın burada işi ne, şifre çözücü olarak MIT'e başvursun.

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

hacı bu ncaa'de konferans maçları filan var bunlar hakkında yorum olmaz mı bu sitede?

Adsız dedi ki...

süpermiş... muhahaha

Yancı Pele dedi ki...

Hido'yu anca Fatih Terim anlar. Everything is something happened..

Unknown dedi ki...

rezillik lan ilk kez mi yapıyor bunu adam kaç yıldan beri amerikada o kadar zaman nasıl anlaşmış insanlarla hayret doğrusu

Trapped Scorpion dedi ki...

hidonun bikaç haftadır yayınlanan pizza-sprite reklamından bahsederek tüm toronto taraftarları tepki gösteriyordu hidoya. heralde gerçekten bu şekilde maçlara hazırlanıyo ki bu kadar kötü oynuyo diyerekten eleştiriyorlardı. çok arayıp da bulamamıştım, post un üzerine bi daha bakayım dedim, sonunda birileri koymuş:

http://www.youtube.com/watch?v=QtgcyQy9jcc

bu tür reklamlar zaten genelde saçma olur, ama bu reklamın hidonun taraftarlar nezdinde gördüğü saygıyı arttırmadığı kesin..

r7bertpires dedi ki...

birincisinde: "we just couldn't you know control ourselves when the time is and i think we did, we over did it. that's why i think ... it'll happen."

ikincisinde: "we worked on that dunk. but i didn't know about the costume. for that dunk, it was the right costume. me is... you know like... how creatable can he be."

:)

reklam berbat olmuş yalnız.

hedo'nun katıldığı programın tamamını izlemek isteyenler varsa:

http://www.youtube.com/watch?v=gDEgM8--Hhw
http://www.youtube.com/watch?v=efrMdG__MmQ
http://www.youtube.com/watch?v=N2sUwsGPcCI

tolga dedi ki...

gecen yıl izlemiştim ben bunu hakkatten çok komik ya :)))