BIY AD

4 Ocak 2010 Pazartesi

Jazz'da Takas Yakın

Utah Jazz genel menajeri Kevin O'Connor birkaç takımla birden konuştuğunu ve yakında bir takas yapacaklarını, hatta bu işin Salı günü bile çözülebileceğini söylemiş. Deron Williams'ın dokunulmaz olduğunu biliyoruz. Öte yandan Boozer ile Kirilenko'nun gitmesi için Jazz herşeyi yapmaya hazır. Belki bu sezonki performansı ile Mehmet'in de koltuğu hafiften sallanıyordur, bilmiyorum. En kötü ihtimalle Maynor takasında olduğu gibi pek gündem yaratmayacak bir değiş tokuş da olabilir. Hazır böyle iyi oynuyorken, Boozer pazarlanması en kolay oyuncu olduğu ve kontratı sene sonunda bittiği için en büyük aday tabii ki. Yarın olmasa da takasın son gününe kadar Jazz'da birşeyler olmasını bekliyorum. Gerçi zaten herkes bekliyor...

8 FARKLI FIKIR:

Ömer dedi ki...

Ipucu vermemis mi aday takimlar hakkinda?

Adsız dedi ki...

mehmet'in kontratını uzattıkları için takasla göndermeleri zor. kirilenko'nun kontratını da üstlenecek takım bulabileceklerini sanmıyorum şu piyasada. boozer için 2010 yazına salary cap boşluğu yaratma peşinde olan takımlardan birisiyle takas yapabilirler. tabi karşılığında ne alabilecekleri de önemli. chiago boozer'ı isteyebilir bence.

ThePlaymaker dedi ki...

Adsiz arkadasa katiliyorum..kirilenkonun kontratini kimse ustlenmez..Chicago t-mac alamassa tyrus thomas'i ver bir oyuncu daha verip boozeri takas edebilier..

Unknown dedi ki...

Boozerın kontratına NY da atlayabilir. Ama şu kesin Boozerın bu takımdan gitmesi gerek. Takımın ruh hali çok kötü. 2 sene önce yaşanan konferans finalin ardından yapılan açıklamalar bu takımı gelecek vaat eden takımdan, bu seviyelere getirdi. Kirilenkonun gitmesi de hayırlı olur, ama arkadaşların dediğine katılıyorum; şimdilik bu kontratı istemez. 2011'de bitiyor kontratı, ama öbür sene takasta kullanabilirler ki yeniden yapılanmak için gereken adımlardan biri Kirilenkonun gitmesi.

Semih. ~ dedi ki...

memo'yu alan takım oyun sistemini değiştirmesi gerekir

Alkan dedi ki...

chicago memoya cok rahat uyabilir.. chicagonun backcourt u ucluk ozurlu bi takim.. noah icerden memo disardan sayi uretir, dengeli iki uzunlari olur.. takasta deng ile memonun arasinda yapilabilir, iki tarafta kabul ederse olabilecek bi takas.. bu durumda fesenkonun hatta koufos'un onu acilir, chicagoda ise james johnson'in...

tolga dedi ki...

gidecek isim büyük olasılık korver olacak yerine de yine onun ayarında basit bir oyuncu alırlar. öyle çok şatafatlı bir takas beklemiyorum. boozer veya memo'yu göndermelerinin bir faydası olacağını düşünmüyorum zaten krilenkoyu da kimse istemez.

Major dedi ki...

her sene zaten boozer takas olacak. olacaksa olsun artık herifin stresten kafası sivilce dolmuş.. =))))