BIY AD

30 Ocak 2010 Cumartesi

Jordan-Bird vs. LeBron-Dwight


Link

Daha önce paylaşmıştım bu videoyu zannedersem ama yine konumuzla alakalı diye veriyorum. LeBron James, McDonald's ile sponsorluk anlaşması imzalamış. Geçtiğimiz haftalarda Dwight Howard ile beraber Jordan ve Bird'lü klasik McDonald's reklamına benzer bir çalışma içine girdiklerine dair dedikodular ortalıkta dolaşıyodu. Bu çıkan son haber ile herhalde kesinlik kazandı diyebiliriz reklam çekimi. İlk reklam da Superbowl'da yani Amerikan futbolu ligi NFL'in final maçında yayınlanacakmış.

Bilmeyenler için, Superbowl'u 90-100 milyon arasında kişi izliyor Amerika'da, öylesine büyük bir etkinlik. Bu durumda reklamların saniyesine 100 bin dolardan fazla bir fiyat ödeniyor. LeBron ve Dwight'ın McDonald's'ın satışlarına büyük bir etki yapacağı kesin ancak benim merak ettiğim şey reklamın içeriği.

Michael Jordan ile Bird "Eşşek" oynamışlardı yukarıda seyredebileceğiniz gibi. Dwight Howard ile LeBron'un parkede ortak iyi yaptıkları şeyler sınırlı. Smaç, blok hatta belki dans? Merakla bekliyorum reklamı.

Son olarak da: "Off the express way, over the river."

4 FARKLI FIKIR:

tolga dedi ki...

reklamı daha önce izlemiştim çok eğlenceli gerçekten. howard ve james'in olayı da blokla alakalı olur herhalde. ortak noktaları olarak aklıma ilk gelen şey blok yapmaları oldu :))

Adsız dedi ki...

howard biraz şut atabilen bi oyuncu olsaydı bu tarz bi şey yapılabilirdi ama büyük ihtimal insanlığın sınırlarını zorlayan smaçlar deneyip, en sonunda da potayı kıracaklardır, aynı carter vs jefferson'da olduğu gibi:

http://www.youtube.com/watch?v=UJyh0lhPVpY

120 kiloluk 2 adamın kafalarının çemberi geçerken smaç vurmalarını izlemek fazlasıyla fantastik olacaktır.

Absürd dedi ki...

çok güzel bir reklamdır bu ancak majestelerinin çok daha güzel bir reklamı let your game speak. bir ara paylaşmanı tavsiye ederim görmeyenler için izleme şansı olur.

sabonis dedi ki...

daha önce paylaştım zaten onu, michael jordan etiketine tık'larsan görebilirsin