BIY AD

20 Ocak 2010 Çarşamba

LeBron Smaç Yarışmasına Katılmış

Üstelik karşısında da Shannon Brown varmış, henüz lisedeyken 2003 yılında katıldığı McDonalds liseler arası smaç yarışmasında. Ne yalan söleyeyim bilmiyordum, az önce öğrendim. Katılımcılar şöyle: LeBron James, Celtics'in şu sıralarda bench ısıtıcılığını görev edinen J.R. Giddens, bildiğimiz Shannon Brown, kısa bir avrupa macerası yaşayan Von Wafer, smaç yarışmasında biraz garip kaçan Charlie Villanueva, Ndudi Ebi ve Brittany Hunter (Murphy'i de anmış olduk gerçekten, teşekkürler düzeltmeler için). Pek kolay olmamış LeBron kazanmayı başarmış. Shannon Brown bir hayli zorlamış yıldız oyuncuyu. LeBron 2010 All-Star haftasonunda smaç yarışmasına katılsa belki de rövanşı alırdı Brown bu sefer. Kim bilir?

Neyse şöyle alayım sizi videolara, ilk tur:


Link

Yok ben direk finale bakmak istiyorum diyenlere:


Link

7 FARKLI FIKIR:

resboo dedi ki...

brittany murphy mi yazıyo orda :)

thieu dedi ki...

brittany murphy geçenlerde hakkın rahmetine kavuşan aktris hatun değil miydi yahu :)

maliano dedi ki...

James White'tan sonra hiçbiri cazip gelmiyor :)

DJAN dedi ki...

brittany murphy???
hunter olması gerekıyor galıba :)))
aslına bakarsan bende murphy ı tercıh ederdım ama

ako dedi ki...

Britanny Hunter olacak. Murphy de anmış oldun

Xscape dedi ki...

sirf basketbol alemini su nate robinson illetinden kurtarmak adina girseydi. zaten juriler hazir kita 10 puanlari doseyeceklerdi, nedir bu tirsaklik anlam veremedim.

Absürd dedi ki...

efsanedir bu yarışma tabii ki lebron kazanmıştır bende zaten diğerine katılmama sebebi olarak shannon'a bu sefer kaybetme olasılığı olarak yazmıştım yoruma, ki hala daha arkasındayım.