BIY AD

17 Ocak 2010 Pazar

LeBron'dan Örnek Davranış

LeBron'un bazı kendini beğenmiş hareketlerini, hakemlerin onu kayırmasını falan burada sık sık eleştirdiğimi görmüşsünüzdür. Tabii oynadığı oyuna laf edilemez o ayrı konu. Ama bunun dışında bir özelliğiyle daha dikkatimi çekiyor James: Maçlardan önce ve sonra beğendiği genç oyuncularla konuşması, onlara moral vermesiyle. Dünkü Clippers maçından önce ısınırken Blake Griffin'in yanına gidip "Döneceğin güne konsantre ol, çok iyi olacaksın" tarzında birşeyler dedi. Maçtan sonra da, 48 dakika boyunca Cavs'in kontrolü aldığı her an ortaya çıkarak buna izin vermeyen Eric Gordon'un yanına giderek birşeyler söyledi ama ne dediğini bilmiyorum.

Daha önce de Eric Maynor, Gallinari ve Tyreke Evans'a karşı bu tarz sıcak yaklaşımlar sergilemişti. Bu konuda LeBron çok büyük takdirimi kazandı.

3 FARKLI FIKIR:

Onur Kukuk dedi ki...

Gün geçtikçe kendini böyle konularda geliştirdiğine tanık olucaz.Çünkü o bir yıldız ve bir yıldızın nasıl davranması gerektiğini öğrenicek.

tipik bir kobe fanboyu-lebron hateri dedi ki...

hayır olmaz,olamaz!lebron hiçbirşeyi doğru yapamaz!lebron sempatik olamaz!

yalan dolan hep bu bilok.

24>23

Adsız dedi ki...

daha önce de maç sonu stephen curry'ye maç sonu küçük bi brief vermişti. bir yerlere yazmıştım, şimdi nerede bulamadım..

fuatturkrap