BIY AD

22 Ocak 2010 Cuma

Nash All-Star'da

Kaynaklardan gelen haberler bu yöndeymiş. Birkaç saat sonra Lakers - Cavs maçı sırasında duyurulacak zannedersem All-Star ilk 5'leri. Keşke T-Mac, Nash'i geçerek ilk 5'e yerleşseydi. Böylece oylama sistemi değişirdi. Neyse kesin birşeyler yazmayalım, sabaha veya öğlene kesin kadrolar hakkında birşeyler karalarım.

Iverson'ın şu haliyle ilk 5'e seçilmesi de ilginç bir olay fakat doğuda pek formda guard olmadığı da açık.

9 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

"Keşke T-Mac, Nash'i geçerek ilk 5'e yerleşseydi. Böylece oylama sistemi değişirdi. " yanlız all star denilen organizasyon insanların en çok görmek istediği oyuncular üzerine kurulu değil mi. şov maçından insanlar tmac'i izlemek istiyorlarsa o ilk 5 başlasın. bu arada nash ilk 5 çıkacakmış.

Adsız dedi ki...

Kardeşim adamlar bana soruyor "kardeş, all-star diye bir organizayon yapıyoruz katılanları sen seçeceksin kimleri görmek istersin?" diyorlar. Eee bende diyorum ki hayatımda gördüğüm en müthiş basketbol deneyimini yaşatan oyuncuları(t-mac, ai..) imkanım varken bu şovda izlemek isterim.. EE o zaman size ne oluyor?

Siz ve değerli NBA koçlarına kalsa all-star koçun sözünden çıkmayan, takım oyunu içindeki piyonlarla , görev adamlarıyla dolardı. O zman siz ve beraberinizdeki birkaç kişi zevkten delirerek izlerdiniz herhalde maçları.

Adsız dedi ki...

ilk paragrafında haklısında ikinci paragrafta saçmalamışsın.2 kez mvp olan birine görev adamı - piyon yakıştırması yapan biri ya dalga geçiyordur yada bu işten anlamıyordur ;)

twilost dedi ki...

allstar bu senenin en iyilerinin toplandığı maç değil, bu oyunun en iyilerinin olduğu maçtır. yedekler ancak bu senenin iyileri olur kaldı ki orada bile oyunun en iyilerinden adamlar olur yoksa shaq hangi akla hizmet allstar seçilebilir ki? ha seçilmezse zaten başlı başına bir saçmalık. gün gelecek lebron da kobe de elden ayaktan düşecek, o zaman da bu adamların seçilmesisi ilginç denilebilecek mi acaba.
bu senenin iyileri oynayacak olsaydı sahada ne garnett olurdu ne howard ne duncan..

Adsız dedi ki...

tmac önce takımına girsin all star onu aşar artık..

Semih. ~ dedi ki...

oh şükela oldu AI 'indan ilk 5 çıkması, Nash için ayrı bi sevindim valla.Boşuna oy atmamışız :P

Unknown dedi ki...

All Star bu oyunun en iyilerinin maçı değil, bu senenin en iyi oyuncularının maçıdır. O yüzden adı da All Star 2009-2010'dur. O yüzden T-Mac'in girememesi kadar doğal bir şey de yoktur.

BMamba dedi ki...

t-mac'in ilk 5 başlayacağını gören insanlar direk chris paul ve nash'e yüklenmiş oylarla,sonunda ikiside geçmiş t-mac'i :D

siriusjames dedi ki...

Rose var, hadi o olmadı Rondo var sabonis, yapma etme :)