BIY AD

27 Ocak 2010 Çarşamba

Tüm Çıplaklığıyla: Greg Oden

Oden'ın çırılçıplak fotoğrafları internete düştü efendim. Bildiğimiz kendi fotoğrafını aynadan çeken gençler gibi ama işte çırılçıplak. Yani çıplak derken bildiğimiz anadan doğma. Hani özellikle üstüne basa basa söyleyeyim de sonra bir yanlış olmasın. Oden bu fotoğrafları 1.5 yıl kadar önce, o zamanki kız arkadaşına gönderdiğini söylemiş. Taraftarlar ve kulübünden özür dilemiş. Durumun utanç verici olduğunu da belirtmiş. E be Greg Oden, E be Greg Oden! ("E be köylü kızı" edasıyla). Sen sonuçta NBA'de yer alan ünlü bir basketbolcusun, hiç mi düşünmedin ileride o kızdan ayrıldığında bu tip fotoğrafların internete düşeceğini? Utanmayı sonuna kadar haketmişsin bence.

Fotoğrafları tabii ki paylaşmıyorum açık açık ama aşağıda link'leri mevcut. Çok isteyen, meraklı bünyeler, ısrarla fotoğrafları görmek istiyorlarsa tıklayabilirler. Ama kesinlikle +18'dir ve bazı kişileri rahatsız edebilir. Sonuçta anadan doğma, çıplak bir adam. Ayrıca pek çok erkeğin moralini bozacak hatta depresyona sokacak tarzdadır. Benden uyarması.
Birinci fotoğraf
İkinci fotoğraf

Bir arkadaşımdan alıntı yaparak, espriyle sonlandırayım: Ben Portland Trail Blazers yöneticisi olsam "Utanç değil gurur duyuyoruz." şeklinde bir açıklama yapardım.

35 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

Keşke fotoğrafa bakmasaydım günüm kötü geçicek şimdi.Ne moral bozucu fotoğraflar.Oden'in bu fotoğrafları görünce erkek hayranları azalır,kadın hayranları artar.

Kerem. dedi ki...

canım sıkıldı öğlen öğlen:)

fairfax dedi ki...

utanilacak bir durum yok sevgili Oden "abi" bundan sonra savunmalar biraz daha mesafeli olacaktir sana karsi. 20-25cm kadar...

cagdog dedi ki...

üzülmeyin kan gitmez o penise :)

Unknown dedi ki...

Aklıma Jordan'ın 93'teki seattle deplasmanındaki otel macerası geldi.XXL prezervatif bile olmamıştı aslanıma bellboy'dan daha büyüğünü talep etmişti yamulmuyorsam

MegaDave06 dedi ki...

Beyler kütle hacim oranını hesaba kattığımız anda o cismin o vücuda az bile olduğunu unutmayalım. Oden adamsa çıksın Bilgin Gökberk'in karşısında bu hareketleri sergilesin !

littleiv dedi ki...

bu bizim liseli ergenlerden de fenaymış. tabi adamda bizim ortalama bir ergen kadar ek olunca çekinmeden çekiyor fotoğrafını.

Adsız dedi ki...

Durant'ı bu konuda geçebildiğine eminim.

mozlu dedi ki...

baba allah içiğn kaldır su resımlerı...insanın elı kayıyor tıklıyor...bu nedir adam seyıyle bıle smac basabılır

Unknown dedi ki...

Direk odun yani denebilek başka bişey yok..

Adsız dedi ki...

- merhaba abi.
- merhaba.

"cem yılmaz gora" greg abi saygılar.

Xscape dedi ki...

kol gibi bi post olmus.) bu arada herif bildigin malmis. sakatlanmasa bile bi yol olmazmis bu kafayla.

...S.f.R... dedi ki...

Bu ne ya Biraz daha büyüse Oden dan uzun olacakmış :)) En azından daha sağlam olacagı kesin.

Ozzyy dedi ki...

Çok da utanılacak bir durum yok ortada galiba,adam malafatı o biçim sergilemiş.İnsanlar çıplak fotoğraflardan daha çok junior oden'ı konuşacaktır.İyileştiğinde Rose Garden'da bayan populasyonu artar.

vence dedi ki...

Bu fotoğraflardan hareketle Oden'ın geçirdiği ağır sakatlıkların ardından, şayet üst düzey basketbola dönemezse farklı sektörlerde rahatlıkla iş bulabileceği söylenebilir sanıyorum..

Adsız dedi ki...

Aklıma şu foto geldi, acıdım kıza..

http://letsblogsports.files.wordpress.com/2010/01/greg_oden_hoes.jpg

Absürd dedi ki...

dizlerine deyicek neredeyse. elleri'nden bahsediyorum tabii ki.

Berke B. dedi ki...

bende bişiy sandım :p

tembelreis dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Asphalt Monkey dedi ki...

adam bosuna sakatlanmiyor demekki, vucudu dengesiz büyümüs

CenaR dedi ki...

nba tanıtım videoları var ya...
greg oden'ininkini ortaya alacan
''where fucking happens'' die video hazırlayacan muthis olmas mı?
cidden where amazing happens:D

levopilicin dedi ki...

Sevgili MegaDave06 anladigim kadariyla vucut oranindan bahsetmek istemissin. Eger kutle hacim oranindan bahsettiysen ve o cismin o vucuda az bile oldugunu dusunuyosan, o cismin agirligini, ve hacmini olcmus olman lazim. yada o cismi suya batirdiktan sonra dibe cokmesi lazim(neticede insan vucudunun ozkutlesi asagi yukari suyunkiyle ayni). Sanki o kutleye bu hacim pes valla demissin gibime geliyoo. bence o vucuda bu cisim pes valla desen daha dogru olur. Saka bir yana bir de yaninda normal bir insanoglu olsaydi karsilastirmaya o zaman sonuclar ve kabuslar daha da vahim olabilirdi :)))

tembelreis dedi ki...

fiziğine göre hareketleri çok savruktu. sebebi anlaşılıyo şimdi.

Unknown dedi ki...

yorumlar ilgi çekici :D

Adsız dedi ki...

hayır bi de daha gaz verilmemiş hali galiba? yanlışmıyım?

calvin dedi ki...

cem yılmazın tripot derken bahsettiği olsa gerek.

The Answer dedi ki...

Oden Yüksek Post'ta çok iyi uzun posttada süpermiş =) Basketbol için bu tür davranışlar çok utanç verici basketbol kardeşliktir anladıkta bu ne abicim kardeşlik niyetine töbe töbe =)

Adsız dedi ki...

onlarca post içinde en basketbolla alakasız olanının, en çok yorum alması...

PIERREMANU dedi ki...

Bir zamanlar internette dünya milletlerinin penis boyları ile ilgili bir harita görmüştüm. Penis boyları zenci, Avrupa ve Asya boy olarak üçe ayrılmış ve ülkeler bu boylara göre taranmış, renklendirilmişti. Türkiye'nin yarısı Avrupa yarısı da Asya boyun rengiyle taranmıştı haritada. İlginç bir çalışmaydı. İşin geyiği bir tarafa da çok sağlam rezillik bu. Mezara kadar yakasını bırakmaz insanın.

Adsız dedi ki...

where hey masallah happens

Adsız dedi ki...

Sacayağı

Adsız dedi ki...

sırf 31 fikir yazmasın bari orda diye bunu yazıyorum. bu kadar ironik olmamalı :)

Olympos dedi ki...

Ne kadar yorum gelmiş yahu.Millet olarak çok meraklıyız harbiden elalemin şeyiyle gerdeğe girmeye... :)

ScareCrow dedi ki...

aahahahah abi şimdi bu adamla alçak post oynucak adama acıyorum :D bide kimileri g.tü yaslayıp post oynuyo :D ama pau gasol bi bildiği varmış ki uzak tutuyo g.tü :D

Adsız dedi ki...

o nasıl bir şey öyle ya !

''turgay şeren''