BIY AD

29 Ocak 2010 Cuma

Yahoo da Neyin Nesi?

Spurs çoğunuzun bildiği gibi bu sezon beklenenin oldukça altında bir form grafiği sergiliyor. Durum böyle olunca takas söylentileri artmaya başladı. Normalde önemli takaslarda Spurs'ün adının geçtiğini görmezsiniz, özellikle de sezon ortasında. Ama işte bu sezon o kadar istikrarsız ve düşük seviyede oynuyorlar ki, Spurs'ün ismi Amare'yi isteyen takımlar arasında en başa yazıldı Yahoo tarafından. Ellerinden çıkaracakları isimin de Ginobili olacağı söyleniyordu. Spurs'ün zaten belirttiğim gibi bu tarz büyük takasları, hele sezon ortasında yaptığına pek şahit olmayız, onlar genelde Nazr Mohammed, Kurt Thomas gibi tamamlayıcı rol oyuncularına göz dikerler sezon ortasında. Hatta çok ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorlarsa onu bile yapmazlar. Kısacık da olsa Amare konusuna değineyim Spurs açısından.

Öncelikle Amare her ne kadar yaşı ilerleyen Duncan'ın içeriden skor üretmesine katkıda bulunacak bir isim olsa da, savunmada pek takılmayan ve ribaundlarda rakiplerine üstünlük kuramayan bir uzun, Spurs için bence uygun değil. Çünkü şu anda takımın en büyük sorunu defansta. Her neyse, Popovich'e sormuşlar "Yahoo'nun raporuna göre, Amare'yi almayı düşünüyormuşsunuz, var mıdır gerçeklik payı?" diye. Popovich'in cevabı bir hayli ilginç olmuş:

"Yahoo da neyin nesi? Şu bilgisayar/internet zımbırtılarından biri mi? Twitter gibi hani? Yine yılın o zamanına geldik, takasın son günü yaklaşıyor. Herkes birşeyler yazıp duracak."

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Amare için Ginobili gibi kariyerinin son demlerini yaşıyan orta karar gib sg çok hafif kalır. Popovich ise "Yahoo ne bilmiyorum" ayakları yapacağına önce takımının haline baksın. Genelde tam isabet trade haberleri veren Yahoo bu kez yanılmış anladığım kadarıyla.

bahtiyar dedi ki...

amare'nin sözleşmesi bitiyor. suns eğer karşılığında birşeyle almak isterse olabilir, bence suns yeniden yapılanmaya gideceği için ginobili'nin kontratını üstlenmez. ayrıca iç-dış dengesini çok bozar bu takas.

Adsız dedi ki...

Bence ginobili amareden cok daha degerli bir oyuncu. Ginobili kazanma hirsi olan bir oyuncu.

Unknown dedi ki...

Yaşlarıda atlamayalım.. gino ile Amare kıyaslanmaz şuanda.. 3 sene önce desen gino derdim bende..

PIERREMANU dedi ki...

Noluyo lan!!! Birileri Ginobili'ye gider mi yapıyor yoksa! Yakarım arkadaş bu blogu!

Çok ama çok afedersin Sabonis.

Adsız dedi ki...

Ginobili'yi göndereni Allah taş eder taş