BIY AD

4 Şubat 2010 Perşembe

4 Şubat Programı

5 Şubat Cuma 03:00 / Miami Heat - Cleveland Cavaliers
5 Şubat Cuma 05:30 / San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers

Yine bir perşembe ve maçlar Türkiye'de yayınlanmıyor. Ama genel olarak perşembe programlarıyla karşılaştırıldığında bugün biraz daha sönük gibi. Kaçırdığıma üzülmeyeceğim 2 maç var. En azından gecenin başlangıcında durum böyle ama ikisi de deli gibi çekişmeli olur 2'şer uzatmaya gider, o zaman elbette fikrim değişir.

İlk maç Wade-LeBron arasında sırf bu nedenle izlenmeyi hakediyor ancak Cavs eksiklerine (Mo ve West) rağmen Wadespor'u yenmeli. Daha yeni bu kadrolarla deplasmanda (zor da olsa) kazanmışlardı. LeBron son 8 maçında 11 asist ortalamasıyla oynuyor, yanlış anlaşılma olmasın sadece asiste yoğunlaştığı falan yok, aynı zamanda 28 de sayı atıyor. Biraz formda kendisi şu aralar.

Bana göre asıl ilgi çekici maç bu sezon zorlandığını ve savunmasının eskiye oranla çok düşük seviyede olduğunu defalarca söylediğim Spurs ile Blazers arasında oynanacak. Blazers evinde seyircisinin de desteğiyle bir ayrı oynuyor. Roy'un olmaması elbette takımı kötü etkiledi ama buna rağmen Charlotte, Dallas ve Orlando'yu yenmeyi başardılar. Sıra Spurs'de mi? Gerçekten çok arada bir maç. İki takım da dün maç yaptılar ve Spurs'ün yaşlı olması burada ön plana çıkabilir. Dünkü Kings maçında Hill ve Blair'dan ekstra katkılar almışlardı, onlardan yine bu katkıyı alabilirlerse favori konumuna geçerler...

1 FARKLI FIKIR:

Onder dedi ki...

wizardsin maci iptal oldu. biletleri iade ettiler kar dolayisiyla.