BIY AD

16 Şubat 2010 Salı

All-Star Hafta Sonunun En İyileri: Curry ve Howard


Link

Çaylaklardan biri "Bu bir LeBron James reklamı değil, bu gerçek" diye espriyi patlatıyor. İki tane ardı ardına sokmak da acaip bir şans hakikaten.


Link

Dwight Howard da oturarak, en uzaktan atılan basket rekorunu kırmış: Tam 16 metreden. Tabii adamda öyle bir kol kası var ki, oturduğu yerden hiç kasılmadan atabiliyor. Kendi potasının altından bile atar, sadece bir hayli fazla sayıda deneme yapması lazım sonunda isabeti bulana kadar...

Artık video yeter diyorsanız da, zannedersem bu son olacak All-Star ile ilgili. Çok malzeme vardı, benim suçum değil valla.

5 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

yok artık dwight howard. adam oturduğu yerden hiç kasılmadan atıyor. abi bu nasıl bir güçtür, isabet kaydetmesini filan geçtim.

Adsız dedi ki...

neden all star uzun süredir doğuya uğramıyor, hadi onu geç sadece 7 sene sonra neden yine los angeles da bilgin var mı sabonis? portland gibi şehre neden tarih boyu hiç verilmemiş bu da ilgimi çekti.

LexLuthor dedi ki...

bir de adamın kariyerinde sadece 1 üçlük var diyoruz. :P sergen gibi maşallah oturarak bile atarım ben diyormuş meğerse

Adsız dedi ki...

Dwight howard solak miydi?

nikosmahlas dedi ki...

Oturarak en uzaktan atma rekoru bence kesinlikle Mirko Miliçeviçindir. Antrenmanlarda yorulup benche oturunca oturduğu yerden -orta sahanın gerisinden- sanki tenis topu atar gibi atıyordu adam:)