BIY AD

15 Şubat 2010 Pazartesi

All-Star Maçı Doğu'nun, MVP Wade

Eveet, All-Star hafta sonunun çoğu kişi tarafından beklenilen ana yemeği de dün yendi. Doğu takımı maçı 141-139 kazandı, MVP ödülünü 28 sayı (12/16) 11 asist 6 ribaund 5 top çalmayla oynayan Wade aldı ancak maçın yıldızı kesinlikle Dallas Cowboys stadyumuydu. O nasıl bir salon, nasıl bir dev ekrandır öyle. Gerçekten akıl almaz bir görüntü vardı, orada bulunmayı kesinlikle isterdim. Kim istemezdi ki? 108,713 kişiyle en fazla seyirci tarafından izlenen basketbol mücadelesi olarak ismini Guinness rekorlar kitabına yazdırdı 2010 All-Star maçı. Mark Cuban ve Cowboys sahibi Jerry Jones'a bu başarılarından dolayı tebrikler.

Gecenin maçına gelinecek olursa, aslında amaç eğlence olduğu için söylenecek pek fazla şey yok. Dwight Howard'ın üçlüğü, bir faul sonrası (sayılmayan) potanın arkasından attığı bombeli atış ve çok zor bir alley-oop'u bitirmesi ve Deron Williams'ın 2 smacı güzeldi ilk yarıda, üçüncü çeyreğin başlarında da Lebron ve Wade'den üst üste hoş smaçlar izledik. Onun dışında göze güzel gelen ve akılda kalıcı çok fazla pozisyon yoktu. Fakat maçta çekişme izlemek isteyenler özellikle dördüncü çeyrekte aradıklarını buldular. Maç Doğu'nun elindeyken Billups'ın basketleriyle tekrar ortaya geldi. Tabii bu bölümde farkın azalmasında Lebron'un bir All-Star MVP'liği daha istediğini kimseye bakmayarak göstermesi de etkiliydi. Karşılıklı faul atışlarından sonra Carmelo son şutu kaçırınca Doğu takımı maçın galibi oldu. Maçla ilgili en büyük sıkıntım, Kidd'in çok az süre alması oldu. En azından 12-13 dakika verilmeliydi diye düşünüyorum.

7 FARKLI FIKIR:

cikkoleite dedi ki...

Wade´in arka planindaki James´in yüzüne dikkat!

Cabaturi dedi ki...

Aynen bende izlerken özellikle lebron'a baktım, istemeyerekten alkışlıyor gibiydi, adam her zaman birinci olmak istiyor...

Onur dedi ki...

şuan farkettim de neden 2003ten beri all star maçları üstüste batıda yapılıyor
bir batı bir doğu olsa daha doğru olmaz mıydı?

LexLuthor dedi ki...

ilk paragrafın her kelimesine katılıyorum. o ne biçim bir salondur yahu :)

Bitcoin Türk dedi ki...

İlk çeyrekteki Wade'in topu panyaya fırlatıp bastığı smacı unutmuşsun güzel hareketleri sayarken.
Bir de şu Lebron ne antipatik bir insandır öyle. Yine gösterdi bencilliğini.

LexLuthor dedi ki...

bu arada maç sırasında kaan kural-murat kosova helikopter çekimleri sırasında konuşurken otopark sorunu yok falan gibi bişiler söylemişlerdi. az önce wikipedia'ya baktımda otopark ücretleri konserlerde 40 dolar, dallas cowboys maçlarında 75 dolar imiş. olmaz tabii otopark sorunu yuh be :D

L dedi ki...

@çikozi:

abi maç sonunda bir hücumdan dönerkenki bi yüz ifadesi vardı, herhalde finallerin 7. maçı olsa bu kadar ciddi/konsantre olurdu. çok acayip bi adam bu.

ayrıca maçın en azından benim beklediğimden daha iyi geçtiğini söyleyeyim. daha yavan bekleniyordu açıkçası.