BIY AD

14 Şubat 2010 Pazar

Eşşek Şampiyonu Durant (Ama Rondo Ne Yaptı Öyle?)

Casspi HOR, Rondo HO, Durant ise H iken açtım yarışmayı. O ana kadar da dış şutlarda isabet bulan Rondo, ben izlemeye başladıktan sonra da müthiş bir şut performansı sergiledi. Casspi elendikten sonra yarışma gereğinden fazla uzadı diye temdih atışlarına geçildi. Tepeden sırayla üçlük atmaya başladı Durant ile Rondo, kaçırana yeni bir harf eklenecekti ancak Rondo üstüste 7 veya 8 tane üçlük attı yanılmıyorsam ve "Savaşmadan yenilmem." dedi. Temdih atışları başlamadan önce Durant'e göre bir harf dezavantajı vardı ve bu nedenle yenildi. İki oyuncu da üst üste müthiş isabetler buldular. Herhalde ikisi beraber 18'de 15 falan atmışlardır. Rondo eğer maçlarda buna yakın dış şut yüzdeleri yakalayabilirse, Celtics'in kendisine verdiği kontratı fazlasıyla hakeder. Ayrıca Celtics için de büyük bir koz olur playoff'larda. Ağzım açık izledim gerçekten Rondo'yu. Toplamda 13'de 10 üçlük atmış, kaçırmadan önce de yukarıda belirttiğim gibi üst üste 7 veya 8 tane attı. Durant'ın istatistiği ise 12'de 11'miş, o daha da iyi tabii ki ama Durant zaten mükemmel bir şutör. Ayrıca TNT ekibi ve özellikle Barkley eğlenceli yorumlarda bulundular.

Blog'daki ankette toplam 155 oy kullanılmıştı ve bunların %74'ünü Durant almıştı. Rondo %17, Casspi ise %9'luk paya sahipti.

5 FARKLI FIKIR:

LexLuthor dedi ki...

12'de 11 durant, 12'de 9 da rondo attı üçlükleri. hala şoktayım. :) pierce'in üçlük şampiyonluğunu bile gölgeleyecek bir başarıydı bu bence :)

Adsız dedi ki...

bi daha izlemem bu smaç yarışmalarını bu ne ya?

Adsız dedi ki...

Durant belki yeni MJ olmaz ama ben yeni nesil Pippen olacağından eminim.

LexLuthor dedi ki...

sabonis kusura bakma rajon rondo'nun attığı üçlük sayısı yanlış olmuş :) 13'te 10'muş ilk atışı da o yaptığı için bir fazla atmış rondo. tekrar izleyince farkettim :) 12'de 9'dan biraz daha da etkileyici hatta bu sayı :)

sabonis dedi ki...

değiştirdim, teşekkürler yorum için