BIY AD

18 Şubat 2010 Perşembe

Kızgın Saatler

En son ciddi dedikoduya göre Knicks deplasmanındaki Bulls'da John Salmons'a otelde kalması söylenmiş, kısacası takas oldu olacak Chicago tarafında... Twitter, haber siteleri falan derken gerçek anlamıyla her dakikada bir yeni takas dedikodusu çıkıyor ortaya, takas deadline'ına 24 saat kala.

Washington Post'un haberine göre Cavs, Jamison'ı kadrosuna katmış.

Ben de bir tane dedikodu vereyim tamamen sallapati bir şekilde. Çıkan habere göre bir NBA takımı takas resmileşmeden, sitesinden duyuru yaptığı için ceza almış. Birkaç kaynağa göre bu Clippers'mış. Bu haberden 15 dakika sonra Baron Davis twitter'ında durduk yere şöyle yazdı: "Sevenlerime ve arkadaşlarıma beni destekledikleri için teşekkürler. Size minnetarım sadece bunu bilin yeter."

Konu hakkında ne bir dedikodu var, ne arkasında bir mantık, ne birşey. Ceza alan takımın Clippers olduğu haberi de tamamen sallanmış olabilir. Sadece bir gözlemimi aktardım.
Edit: Tabii ki yalan çıktı, Clippers-Cavs-Wizards 3'lü takasa imza atmışlar, Gooden Clippers'a gitmiş, Thornton Wizards'a.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Salmons Bucks'a takas oldu, McGrady'ninde eli kulağında..

Adsız dedi ki...

Çok acaip işler oluyor. Kevin Martin ile Tracy MacGrady takasıda gerçekleşti sayılır. Ama T-Mac'in kings'de kalacağını hiç sanmıyorum her an Knicks yada başka bir takım devreye girebilir.