BIY AD

15 Şubat 2010 Pazartesi

LeBron Wade'i Kıskandı mı?


Link

Wade'in 2010 All-Star'ında MVP olduğuna şurada kısaca değinmiştik. Şimdi bu link'teki ödül töreninde eğer 40. saniyeye dikkat ederseniz başlıkta demek istediğimi anlayabilirsiniz. Wade'in tam ödülü alacağı anda kafasını çevirmesini o anı görmek istemediğine yorabiliriz ama tabii ki tamamen tesadüf de olabilir. Beni asıl şaşırtan ve göstermek istediğim nokta 40. saniye. Herkes Wade'i alkışlarken, James ısrarla alkışlamıyor, ta ki Wade arkasını dönene kadar. LeBron bunu gördüğü anda "Aman Wade akışlamadığımı görmesin" diyerekten hemen 2-3 kere göstermelik el çırpıyor ve sonrada çabucak kesiyor alkışlamayı.

Ben mi biraz fazla detaya dikkat ediyorum bilmiyorum...

26 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

farketmemek imkansız ama dalgınlığına denk geldi filan demek istiyorum, zaten 2 tane all star mvp ödülü olan bir isim, ayrıca wade maç boyu bu ödülü lebron'dan çok daha fazla haketti. şu maçtan sonra lebron ödülü alsa haksızlık olurdu.

Onur dedi ki...

lebron bunu kasten yaptı demek biraz fazla hayalcilik senaryoculuk olur adam paulle konuşuyo ve gayet saf bi bakışı var kaldı ki mvp olmak istese söke söke de olurdu

maliano dedi ki...

Lebron'un pek umurunda olduğunu sanmıyorum :) Zaten 26-27 gibi Wade'in bakmadığı yerde de aynı alkışı yapıyor :)

r7bertpires dedi ki...

bayağı zorlama bi post olmuş. :)
ilk açıklandığında howard, gasol, cp3 falan hiç alkışlamıyor. zaten 27. saniyede lebron alkışlıyor, sonra wade arkasını döndüğünde bir daha alkışlıyor. niye kıskansın zaten 2 kere mvp olmuş. wade ödülü alırken chris paul'la konuşuyorlar, mecburen ona doğru bakıyor konuşurken.

lacivert dedi ki...

lebronu ben de sevmem ama burda görünen o değil bence. kafasını çevirmiyor chris paul ile konuşuyor. wade ödülü kaldırınca da hem alkışlıyor hem bağırıyor. chris paul daha kısa alkışlıyor. o da mı kıskandı bu durumda.

Adsız dedi ki...

kıskandı mı kıskanmadı mı bilmek zor ama bilerek alkışlamak istemiyor sanki evet

sinek valesi dedi ki...

maçın tamamını izlemiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki maçın son 3-4 dakikası hariç ikisi gayet kanka modunda takıldılar.gülüyolardı acayip acayip alley-oop'lar yapıyolardı falan...yani araları gayet de iyiydi.son 3-4 dakika ise lebron'un egosu ağır basmaya başladı ve ödülü çok istedi.bu yüzden çok bencil oynadı, ki bu da doğu lehine farklı giden maçın az daha batıya gitmesine sebep oluyordu.yani, lebron'un kanında aşırı miktarda bulunan "winner"lık özelliği son 3-4 dakikada fazlasıyla öne çıktıysa da iki süperstarın arası 45 dakika kadar gayet de iyiydi.

Adsız dedi ki...

paul ile konuşuyor o yüzden alkışlamıyor bence anormal bir durum yok

DJAN dedi ki...

aynen bencede , hatta paul da alkıslamıyor ve sen olmalıydı bıle demıs olabılır asıl garıbıme gden wallace ın ne ayaksın lebron bakısı ona da dıkkat cekmek ısterım

Andrei dedi ki...

böylesine belden aşağı vurmaya yönelik bir postu, bu kaliteli bloga yakıştıramadım.

Maç içinde Lebron'un zaman zaman saçmaladığına sonuna kadar katılırım, o ayrı.

Adsız dedi ki...

2011 all star maçında ayvayı yedik mvp olmak için 25 şut atar bu herif.. böyle adamlarda biraz ego olur hatta olmalı görüşüne katılıyorum ama bu kadarı fazla ve gereksiz işte. smaç yarışmasından kork ve kaç maça gelince artistlik yap.

Adsız dedi ki...

Saglam sallamissin ya..

Adsız dedi ki...

ahaha ben anlamiyorum bu "bu yorumu bu bloga yakistiramadim" yorumlarini. tam basketbolu istedigimiz noktaya getirmistik ki, bu talihsiz postla karsilastik :):)

#10

Adsız dedi ki...

şu lebron'u çekememezliğiniz blogun fena halde kalitesini düşürüyor, subjektifliğinizi geri plana atmalısınız.

alimer dedi ki...

ben de sabonis'e katiliyorum. ancak bu kamera acisi olayi tam olarak vermiyor. dun nba.com'daki canli yayinda tam da bu anda lebron'a yakin cekim yaptilar ve hosnutsuzlugu o goruntude daha ilk saniyeden belli oluyordu. hatta bu durum yonetmenin de ilgisini cekmis olacak ki wade yerine lebron'u cekti kamera uzun sure.
ayrica "tarafli yaziyorsun" tarzi yorumlar da baydi iyice...

Adsız dedi ki...

LeBron'u çekememezlik! gibi olmasın ama bende bu görüşteyim. Olayın netleşmeyi başlamasıyla LeBron son 5 dk resmen kendi hesabına çalıştı ama Allah'ın sopası yok işte her şutuda kaçırdı. Farkda bu nedenle kapandı ve hatta maçın kayybdedilmesine neden olacaktı.Maçı lebron-fanı olanlar dışında objektif gözle izleyen herkes bu kanıya varabilir.

Ayrıca Wade'in ödülü aldığı sırada ki vucut dilide gayet bu tür yorumları yapmaya müsait bence.

Ayrıca bu lebronki jordan da olan lider oyuncu winner tavrı falan değil top benim oynatmam diyen çoçuk şımarıklığı.

Mehmet Dinler dedi ki...

Takip ettiğim her kaliteli blogda bu durum var hay ... Beğenmediğiniz blogu okumayın arkadaşım, adsızlığın arkasına sığınacağınıza.

Adsız dedi ki...

lebron adam değil. doğaldır bunu yapması.

Adsız dedi ki...

Kaan'la Kosova maç sırasında "Bu ekranda ne play station oynanır ha?" diye espri yapıyolardı. Bu akşam ki programda bağlandıkları elemana bunu tekrar söyleyip güldükleri sırada adam "ha evet maçta önce jason terry ile bir seyirci NBA live oynadı" deyinci surat ifadelerini görmeliydiniz. o görüntüyü bulamadım ama daha önceki Xbox Madden NFL oynanmışı buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=8VmMVOXBt3c

http://www.youtube.com/watch?v=HsirFClyGAs&feature=related

şunu görüp hasta olmamak mümkün değil. Birde babalar open house yapıyorlarmış stadda yani alışveriş merkezinde gezer gibi stada girip şanslıysan dev ekranda play station oynamak mimklin. o da burada;

http://www.youtube.com/watch?v=IlOt4rknQuM&feature=related

PIERREMANU dedi ki...

Diğer adamların yüz ifadeleri veya tepkilerinin de LeBron'dan pek bir farkı yok. Ortada kazanılacak bir ödül varsa herkes o ödülü kazanmak ister. Elbette kıskanmıştır LeBron. Keşke ben alsaydım demiştir. Hatta üzülmüştür de. Ama LeBron dışındaki birçok adam da eminim kıskanmıştır Wade'i. Yani sadece LeBron özeline bağlamamak lazım. Hem Kobe, LeBron veya Garnett gibi adamları ortada kazanılacak bir gazoz kapağı olsa bile onu almak için hırslandıklarını söyleyip onların bu özelliklerine övgü yapmıyor muyuz? Ayrıca yukarıda birisi LeBron adam değildir demiş yine mevzu LeBron olunca. Bırakalım bu işleri ya! Basketbol tarihinin gördüğü en büyük basketbolculardan birisi bu adam. Milletçe tadını çıkarmayı öğrenemedik bu adamın. Her hareketinden bir halt türetip her seferinde birileri çıkıp muhakkak adam değildire bağlıyor işi. Bu kadar büyük, bu derece mükemmel bir basketbolcu hatalarının mazur görülmesini hak ediyor bence. Ayrıca bizim memleketteki LeBron ve Cristiano Ronaldo antipatisi de yavaş yavaş gına getirme boyutuna gelmektedir. Bu adamın basketbolcular anons edilirken neden Nowitzki'den sonra Nash'le beraber en çok alkışın ve gürültünün koptuğu isim olduğunu düşünmek lazım.

Maximus dedi ki...

Tam wade arkasını dönerken alkışlaması bana samimi gelmedi. Bende sabonisle aynı fikirdeyim.

xaxa dedi ki...

video'yu defalarca izledim, çok memnuniyetsiz bir ifadesi var. banada hareketleri ve tavırları samimi gelmedi. bozuk attığı çok belli. amacım lebron'u kötülemek değil elbette. paul ile konuşmasına yormakta fazla iyimser göründü bana, çünkü insanın bakışlarından ve mimiklerinden ne hissettiğini anlarsınız. göstermelik alkışlamasıda zira öyle. kıskanmış değildir, ama bende lebron'un bir ödülü kaçırmış olmasından veya kendi hak ettiğini düşünmüş olabileceğinden bozuk attığını düşünüyorum. bu düşünce ise lebron'un egosunu hatırlarsak garip kaçmıyor.

Adsız dedi ki...

bu adam kendini kanıtlamamış mı zaten kenidin,bir basketbolcu olarak...işi gücü bırakıp onu savunmanın alemi yok.her basketbolcunun kusurları var belki bu adamın diğerlerine oranla biraz daha fazla kusuru vardır o kadar.ayrıca sana da ergenlik çağından itibaren efsane olacak gözüyle bakılsa sen de sıyırmazmısın hafiften...

Andrei dedi ki...

Unutmadan ekleyeyim, kainatın en iyi basketbolcusu bir maçın en iyi oyuncusu olamadığı için üzülüyorsa bunun neresi yanlış veya etik değil? Gidin eski All-star maçlarının ödül seremonilerini bulup izleyin bakalım -nereden bulacaksanız-, normalde herkes mvp olan oyuncuyu çılgınca omuzlara alıyormuş da Lebron mu bu seriyi bozmuş..

Unknown dedi ki...

LeBron adam degil diyen Adsiz hincal uluc galiba bu tarz bi yorum ancak ondan gelebilir cunku. bi de onlarin ahmet cakar versiyonu var 'LeBron adamsa Cavs'i sampiyon yapsin' diyen..

goruntuler konusunda ise Pierremanu'ya katiliyorum. Gasol Wade'i ne kadar kiskanmissa, LeBron da o kadar kiskanmistir heralde. en azindan bu goruntulerden daha fazlasini cikarmak icin biraz artniyet lazim gibi geldi bana. zaten seremoni boyunca alkislamasi, kucaklayip bagrina basmasi da gerekmiyor hakkaten.

antipati meselesine gelirsek boylesine buyuk bir yildizin sevmeyenleri olmasi gayet normal bence. Ornegin Michael Schumacher de kariyeri boyunca oldukca buyuk bir kitleye antipatik gelmistir asiri hirsindan oturu. Ama bu su anda gelmis gecmis F1 pilotu olarak anilmasina engel olmamistir.

uzun lafin kisasi kimseyi sevmek ya da sempati beslemek zorunda degil bence. ha bana kalirsa LeBron seyredebildigim basketbolcular arasinda acik ara en iyisi, en komple ve en yeteneklisidir. bu yuzden LeBron'u antipatik buldugu icin maclarini seyretmeyenlerin cok sey kacirdigini dusunuyorum..

Alper dedi ki...

Arkadaslar, benim bildigim kadarıyla LeBron ile DWade çok iyi arkadaşlar. Gercek hayatta beraber takıldıkları ve PS olsun, yemekler olsun gorsutklerini biliyoruz. Hatta bu ikisine 3. kişi olarak C-Paul takılmakta. Buyrun CP3'nin bowling turnuvası ve katılanların videosu: http://www.youtube.com/watch?v=Dtr2GDv2Dqg

Zaten draft zamanı sürekli aynı takımda oynamak istediklerini dile getirmişlerdir.