BIY AD

28 Mart 2010 Pazar

27 Mart Programı

28 Mart Pazar 01:00 (NBA TV) / Utah Jazz - Washington Wizards
28 Mart Pazar 02:00 / New Jersey Nets - Chicago Bulls
28 Mart Pazar 02:00 / Portland Trail Blazers - New Orleans Hornets
28 Mart Pazar 02:30 (NTV Spor) / Los Angeles Lakers - Houston Rockets
28 Mart Pazar 05:30 / Dallas Mavericks - Golden State Warriors

Mavs - Warriors maçı esasında Lakers maçından 2 saat sonra başlıyor ama 04:30'da ama saatler, 1 saat ileri alınacak o nedenle 05:30'da.

Nets biraz rahatlamış olabilir 9. galibiyeti alınca, Bulls'un da şiddetle galibiyete ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Ancak sakatlıklarla boğuşmaya devam ediyorlar, şimdi de James Johnson oynamayabilirmiş bu gece. Bu sezonun en kötü takımı, motivasyonunu birazcık kaybetmiş olsa da 10. galibiyet alıp tarih kitaplarında adının hiç geçmemesini sağlamak istiyor. Bulls'da Noah'ın verimli bir 20 dakika verememesi halinde, deplasmanda bile olsalar zorlayabilirler rakiplerini.

Daha dün Thunder'a karşı çok ağır bir mağlubiyet alan Lakers, üç maçtır kaybeden Rockets'a konuk oluyor. Hangi takımın çıkışa geçeceğini öngörmek kolay olmaz bu tür durumlarda normalde. Kadro avantajı halen Lakers'da ama dediğim gibi daha dün maç yaptılar deplasmanda. Yine de Kevin Martin'den yoksun Rockets'ı yenmeleri gerekiyor. Gasol ve tabii ki özellikle Kobe'nin dibe vurduktan sonra bugün farklı oynamalarını bekliyorum. Benim bugüne kadar izlediğim en kötü Kobe bile olabilir dünkü Thunder maçındaki. Zaten günün notlarında baya değinmiştim buna.

0 FARKLI FIKIR: