BIY AD

2 Nisan 2010 Cuma

2 Nisan Programı

3 Nisan Cumartesi 02:00 (NBA TV) / Milwaukee Bucks - Charlotte Bobcats
3 Nisan Cumartesi 02:00 / Miami Heat - Indiana Pacers
3 Nisan Cumartesi 02:00 / Chicago Bulls - Washington Wizards
3 Nisan Cumartesi 02:30 / Houston Rockets - Boston Celtics
3 Nisan Cumartesi 03:00 / Phoenix Suns - Detroit Pistons
3 Nisan Cumartesi 03:00 / New Orleans Hornets - Memphis Grizzlies
3 Nisan Cumartesi 03:00 / Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers
3 Nisan Cumartesi 03:30 / Orlando Magic - San Antonio Spurs
3 Nisan Cumartesi 05:30 (NBA TV) / New York Knicks - Golden State Warriors
3 Nisan Cumartesi 05:30 / Utah Jazz - Los Angeles Lakers

NBA TV'de gecenin fena olmayan maçlarından biri var. En azından Ersan ile Bucks'ı ve Bobcats'i playoff yolunda bir kez daha izleyeceğiz. Aslında çok denk güçlerin karşılaşması, iki takım da müthiş savunma yapıyor. Bu konuda Bucks biraz daha sert iken, Bobcats daha iyi rotasyonlar ve takım halinde yapyor bu savunmayı gözlemlediğim kadarıyla. İki takım da 'kazma' sınıfına girerler eğer hücumu göz önüne alırsak. O nedenle kısır bir maç olabilir. Bobcats'in bir üst sıraya tırmanıp Cavs ile Magic'ten kaçması için artık son fırsatları. Bu maçı kazanırlarsa Bucks'ı geçme şansları bile doğacak çünkü hem fark 1'e inecek hem de seonz içinde 2-2 yapmış olacaklar durumu Bucks'a karşı. Bu arada Delfino bugün dönüyormuş, Bucks adına iyi bir haber.

NBA TV'deki ikinci maçı ise basketbol sevginizin sağlığı, kendi sağlığınız ve basketbolun geleceği adına izlememenizi öneriyorum. İki karman çorman, ne oynadığı belirsiz takımın mücadelesi. Gerçi ne mücadelesi? Parkede bir oraya bir buraya koşmaları diyeyim... 9 uzatma sonunda 192-189 falan bitmedikçe herhalde üzülmem izlemediğime. Sakınınız

Hawks-Cavs, Magic-Spurs ve Jazz-Lakers maçlarının olduğu bir gece olduğunu unutmayalım. Çok zengin bir program. Her denk güçleri karşı karşıya getiren maçta olduğu gibi ev sahibi takımlar daha avantajlı diyebiliriz herhalde.

Spurs maçlara artık bizim futbol takımları gibi "Spurs Manu'yla güzel" pankartıyla çıkacakmış bu maça. Sırt ağrıları onu etkilemezse yine takımını sürükleyecektir bu gece. Spurs üçlüğü en iyi savunan takımlardan biri yıllardır, bu sezon da değişmedi bu. Savunmalarının en büyük zaafı boyalı alanı koruyamamaları yeterince. Magic dış oyuncularının ama genellikle böyle bir derdi olmuyor. Bildiğimiz gibi dış şut ağırlıklı oynayan bir takım Magic. Bu nedenle Spurs avantajlı diyebiliriz.

Jazz-Lakers ise Jazz açısından çok kritik batı 2.'liğini elde etmek için. Ama tam 7 maçtır Staples Center'dan yenik ayrılıyorlar ve Lakers onlara ters geliyor. Sene başında 77 sayıda kalmıştı Jazz örneğin ama Lakers fena formdaydı. Bu sefer Bynum'ın olmaması ile Lakers'ın düşüşü ve Jazz'ın yüksek form durumu ümit verici faktörler. Geçmişteki rahat maçların aksine Lakers'ın zorlanmasını bekliyorum bugün.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

dallas maçı veriyodu ntv ya bugün nba stüdyoda gördüm ne zaman, kaçta bi bulamadım

KskHyTr dedi ki...

Bu scott skiles hakikatten kıt zekalı başkada birşey demiyorum:)

Adsız dedi ki...

Bobcats-Buck maçında hakem ilk yarı Buck'ı resmen katletti. Larry Brown teknik faul aldı tamamda oyuncuların suçu ne ?