BIY AD

28 Mart 2010 Pazar

Günün En İyileri - 25, 26 ve 27 Mart

25 Mart:

Link

Yine bir Perşembe, yine zayıf bir gün haliyle. Taylor'ın smacı fena değil ama Clippers uzunları şov yapıyorlar resmen. Marion'ın pasının zorluğu ve Nowitzki'nin topa dokunduğu an Haywood'a aktarması güzel. James Johnson da takip smacında az kalsın kafasını çembere çarpıyormuş. İstese dirseğini çembere sokarmış o derece. Beğeniyorum bu adamın oyun stilini çok.

26 Mart:

Link

Rondo'nun pas fake harika. Bu pas fake'lerini yemeyebiliyor uzunlar ama Rondo, May'i bir anda geçiyor bu hareket sayesinde. Nick Young "Chandler çok formsuz ve sakatlıklarla boğuşuyor ne de olsa" diye düşünmüş herhalde ama çok yanılmış. Dwight Howard'ın blok çok güzel gözüküyor ama takımının iyiliği için topu oyun alanının içinde tutması gerektiğini öğrenmeli bence artık. LeBron'un alley-oop'u daha güzel diğer smacından, üstelik çabuk bir paslaşmanın sonunda geliyor. Ancak daha güzel açıdan vermelilermiş Top 10'da bence. Iggy'ninki gibi topun biraz daha aşağıdan alındığı ve tek elle basılan takip smaçları ayrı bir etkileyici oluyor, diğer takip smaçlarına oranla.

27 Mart:

Link

Young'ın son saniyede attığı üçlük harika. CJ Miles artık dibi bile değil, içinde Young'ın resmen. Andre Miller ile Camby ikilisi Denver günlerini anmışlar. Paul-Okafor alley-oop'larını da andırıyor. Miller oralara girip, ardından geri çıkarak trailer'ın gelmesini bekliyor. Noah'ın, Lopez'in faulüne rağmen vurduğu smaç güzel. Boozer hiç de fena blokçu olmayan McGee'yi hiçe sayarak vurduğu smaç harika bence, ki Boozer öyle çok atlet başka uzunların üzerinden smaçlar vuran bir isim değil. Paul'ün topu arkasından geçirmesi, üstünde savunma oyuncuları varken Okafor'a verdiği pas harika. Yumuşak elleriyle bilinmeyen bir pivotun o şekilde turnikeyle pozisyonu bitirmesi de takdire şayan. Rose'un turnikesi olağanüstü. Havada gerçekten çok uzun kalıyor. Hatta şöyle ki, topu Lopez'den kaçırdıktan sonra çemberin altına giriyor biraz, topu yeniden geri çekip turnikeyi bırakacak zamanı oluyor havada.

0 FARKLI FIKIR: