BIY AD

3 Nisan 2010 Cumartesi

Günün En İyileri - 31 Mart, 1-2 Nisan

Yine ipin ucu elimden kaçıyordu az kalsın. Hep unutuyorum bu günün en iyilerini nedense.

31 Mart:

Link

Mike Conley'nin tip'leyerek verdiği pas güzel ama OJ Mayo'nun steps yaptığını es geçmeyelim. Stephen Jackson sanki bana bilerek asist yapmış gibi geldi ama başka açılardan göremediğimiz için kesin birşey söylemek zor. Holiday'in Ratliff'den korkmadan vurduğu smaç harika. Hiç beklemezdim ufak tefek guard'dan. Humphries'in bloğu muhteşem, Amundson çift elle smaca kalkıyor ama Humphries havada asılı kalıp, topu bloklayacak gücü de buluyor kolunda. Bir sonrakinde ise bu pozisyon normal bir şekilde sonuçlanan versiyonunu görüyoruz. JJ Hickson, Bogut'u potaya sokuyor. Bogut topa değebilse de Hickson'ın gücüne dayanamıyor. Brandon Roy'un vurduğu smaç ilk bakışta müthiş gözüküyor ama sonra farkediyoruz ki hücum faul yapıyor ve Lee'nin topa uzanmasını engelliyor.

1 Nisan:

Link

Aldridge'in topu biraz geriden alarak, Fernandez'in alley-oop'unu tamamlaması fena değil. Dwight Howard'ın bu smaçlarına çok alıştık artık ama topun fileden geçtikten sonra Jason Kidd'e çarpması komik bir detay olmuşi iyi ki korumuş kendisini Kidd. JR Smith'in faule rağmen bulduğu turnike olmasa gün baya zayıf kalacakmış. Zaten 2 maçlık bir program vardı. Klasik perşembe günü.

2 Nisan:

Link

Murphy'den oldukça şaşırtıcı bir atletiklik görüyoruz vurduğu takip smacında. Deron'ın verdiği pasın zorluk seviyesi son derecek yüksek, ip gibi gidiyor ve zamanlama da mükemmel. Aaron Brooks'un hook'umsu bir atış ile bulduğu sayı biraz şans ama güzel. Kobe'nin bakmadan verdiği pas da hiç fena değil. Q-Rich'in vurduğu smaç çok sert ve Pacers oyuncularının blok çabalarına rağmen geliyor. Gay'in 'sözde' 360'ı beni çok da etkilemedi açıkçası. Günün hareketi açık ara Dwyane Wade'den geldi. Yok böyle bir slalom. Bu sezon önce Bulls'a karşı arkasından crossover yaparak buna benzer bir turnike bulmuştu. Daha sonra topu belinin arkasından çevirerek bir tane buldu. Şimdi de bacak arasından... Diyecek kelime yok. Böyle bir delicilik böyle bir yaratıcılık yok. LeBron da smacında topu bir hayli arkaya çekmiş ve göze hoş geliyor ama işte klasik bomboş LeBron smacı...

0 FARKLI FIKIR: