BIY AD

10 Nisan 2010 Cumartesi

NBA'de 1 Nisan - Kenyon Martin Çıldırdı

Kaç gündür paylaşacağım ama unutuyorum. Bir hafta kadar önce Kenyon Martin ve 1 Nisan ile ilgili bir haber çıkmıştı. Nuggets'ın top toplayıcı çocuklarından biri Kenyon Martin'in Range Rover marka cipine tereyağlı popcorn doldurunca Kenyon Martin delirmiş. Arabasına gittikten sonra soyunma odasına dönmüş ve küfürler, tehditler yağdırmış, bunu yapanın ortaya çıkmaması halinde playofflarda oynamayacağını söylemiş vs. Hatta bunları taksit taksit söylemiş. Birkaç defa soyunma odasına girip çıkmış sinirle... Kısacası abartmış biraz durumu. Ama şunu söylemeden edemeyeceğim, bu tür 1 Nisan şakalarını anlamıyorum. Hayır nesi komik yani? 1 Nisan yapılanın da gülmesi gerekiyor bunun bir şaka olması için. Birinin arabasının koltuklarını haşat etmenin, maddi zarar ve rahatsızlık vermenin (K-Mart'ın her ne kadar milyonlarca doları olsa da) şakayla ne ilgisi var gerçekten anlamıyorum. Bu arada yukarıda dediğim 1 hafta önceki haberin üzerine dün veya ondan önceki gün olayın mp3'ü internete düştü. Şuradan Kenyon Martin'in söylediklerini mp3 olarak indirebilirsiniz. Yalnız tabii küfürler ve "Şakayı yapanı bulduğumda fena yapacağım" demesi falan ancak Kenyon Martin deliliğinde birinden beklenebilecek sözler. Bu arada Kenyon Martin, sonunda top toplayıcı / malzemeci çocuğun bunu yaptığını öğrenmişti. Bunun üzerine, bir özür ve hasarın karşılığının ödenmesi sonucunda olay kapanmış.

Düzgün şaka demişken, T-Mac'e eşi ve asistanı tarafından yapılan bir şaka da burada. Olay çığırından çıkana kadar, T-Mac 2012 Paralimpik Oyunları ile ilgili bir röportaj yaptığını zannediyor.

Not: Resim temsilidir, Donte Greene'e geçen sene yani çaylak yılında yapılan şakadır. Sonra o da Bobby Jackson'ın arabasının deyim yerindeyse içine etmişti ve ikili arasında gerginlik oluşmuştu bu nedenle.

7 FARKLI FIKIR:

QuaresmA dedi ki...

"Ama şunu söylemeden edemeyeceğim, bu tür 1 Nisan şakalarını anlamıyorum. Hayır nesi komik yani? 1 Nisan yapılanın da gülmesi gerekiyor bunun bir şaka olması için. Birinin arabasının koltuklarını haşat etmenin, maddi zarar vermenin (K-Mart'ın her ne kadar milyonlarca doları olsa da) o şakayla ne ilgisi var gerçekten anlamıyorum."

amaçlanan o değil de bu adamlar milyon dolarlar kazanıyor, o paradan biraz da döşeme emekçisi nemalansın fena mı ? :)

JacK dedi ki...

bildigim kadariyla genelde caylaklara yapilan bi saka
acaba ben artk caylak deilim die mi sinirlendi :)

Major dedi ki...

bulabilmiş mi bari yapanı..? =)

Major dedi ki...

bulabilmiş mi bari yapanı..? =)

oscar dedi ki...

genelde bu tarz sakalar burda hafif arka tarafi kalmis ve artistlik taslayan tiplere secilip yapiliyo ki biraz uyuz olsun oda durumu anlasin diye. tabi icinde ya maddi birazcik kayip yada biraz basa bela olacak tarzda seyler seciliyor.

sabonis dedi ki...

ben top toplayıcı çocuğun yaptığını biliyorsam, K-Mart da biliyor demektir =P

ekledim yazıya, çocuk özür dilemiş ve arabaya gelen hasarın karşılığı neyse ödemiş

Adsız dedi ki...

nefret ederim böyle şeylerden. bunun adı şaka değil, maddi hasar olsun olmasın