BIY AD

18 Haziran 2010 Cuma

2010 NBA World Champions: Los Angeles Lakers

MVP

7 FARKLI FIKIR:

Bitcoin Türk dedi ki...

şaibeli.

Cereyancı dedi ki...

Bu serinin, bu maçın sonu böyle olmamalıydı sanki.. Hakemler inanılmaz rahatsız etti son dakikalarda

Hasan dedi ki...

Ron Artest mac sonrasi roportaji:
"I would like to thank the boys in the hood and my psychiatrist"

E-P-I-C

calvin dedi ki...

mvp olması mı şaibeli. 6 maç iyi oynuyor. raydan çıktığı maçlar oluyor. tek maç kötü şut atmasıyla mı şaibeli olucak ödülü. takım arkadaşları kobenin insanüstü çabasına rağmen kaybedilen 5.maçın diyetinin ödedi bence.

NS1905 dedi ki...

adam bütün playoffları kırık parmakla oynuyor maç sonunda söylüyor zaten artık topu tutmanın bile ne kadar acı verdiğini buna rağmen nerdeyse 30 sayı + 7 rebound + 4 asist ortalaması tutturuyor. ne şaibeymiş yahu.

Adsız dedi ki...

kobeye bu seride efsane oynamış muamelesi yapmıyolar mı deli oluorm.öncelikle söyleyeıim 2si de nbadaki en sevmediğim 2 takım.yani tarafsız olarak izledim maçları.kobe seri boyunca abuk sabuk şutlar attı, girince şutlar( hele o 3. çeyrek de coşunca) efsane oluyor ama kaçınca yok parmak ,yok iyi savunma. %40la 28 sayı ortalamayla oynadı kobe, %40 ne lan.şutları girmeynce assiste yönelmesi lazımken öyle bişeyde yapmadı.şöyle söyleyeyim assist ort. ve top kaybı ort. eşit(ikisi de 4).son maçta da takımını tek başına şampiyon yaptı desinler diye attığı saçma şutlar ve verdiği kararlarla (hele o son 30 snde çalınmayan hücüm faul) nerdeyse takımını şampiyonluktan edicekti.şu performansı lebron gösterse(ki günahım kadar sevmem), buralar lebalondan, loserdan, baskı altında ezildiden geçilmezdi valla.

Bitcoin Türk dedi ki...

ulan şampiyonluk şaibeli.