BIY AD

19 Haziran 2010 Cumartesi

Evan Turner da 76'ers'da Gibi

Zaten bu beklenilen birşeydi çünkü Wall ile Turner'ın ilk 2'den gitmesi bekleniliyor uzun süredir. Diğer oyunculara oranla çok daha fazla potansiyelleri olduğu için oluştu bu beklenti. Ancak son 1-2 haftadır Philly'nin Favors veya Cousins'e yönelebileceği konuşuluyordu. Bu 76'ers'ın resmi internet sitesinden alınan bu ekran görüntüsü çıkan dedikoduların pek de doğru olmadığını gösteriyor. Görüntünün alındığı adres şu şekildeymiş: "http://www.nba.com/sixers/draft_turner.html#" ve Turner yerine Cousins veya Favors yazıldığında sayfa hata alınıyormuş. Ancak ben şimdi denediğimde draft'a girecek pek çok isim için sayfanın hata vermediğini gördüm. Herhalde çıkan haberin üstüne böyle bir önlem aldı 76'ers kulübü.

Dalembert takasından sonra ellerinde tam 4 tane 4 numara oynayabilen oldu. Brand zaten asıl olarak bu pozisyonda görev alırken, Speights de 4 numaraya yatkın bir isim. Bunların yanında Young'ın geçtiğimiz sezon boyunca 3 numara oynadığına şahit olsak da, 4 numarada çok daha etkili olduğunu biliyoruz Brand'in sakat olduğu seneye bakarak. Eh bir de şimdi takasla Nocioni geldi, kariyeri boyunca 3 numaradan çok uzun forvette görev almıştı Arjantinli. Bunlara ek olarak Favors'ın gelmesi dakika sıkıntısını aşırı boyutlara çıkarır. O nedenle benim de uzun süredir blog'da yazdığım gibi, Turner'ın seçilmesi çok daha mantıklı gibi duruyor 76'ers için.

Bu arada takasa sözde dün akşam değinecektim ama dediğim gibi iki gündür bilgisayar başında hiç vakit geçirmedim neredeyse. Artık yarına kaldı değerlendirmem yine. Ama şimdiden söyleyeyim konu hakkında kısa fikrimi: Korkun Kings'den =)

0 FARKLI FIKIR: