BIY AD

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Transferlerle İlgili Duyuru

Bazı takasları veya hamleleri niye yazmadığımıza dair pekçok yorum ve mail alıyorduk. Şuna değinmem gerektiğine karar verdim: Burası bir haber sitesi değil, bu blog'u kurmaktaki amacım NBA'deki gelişmeler hakkındaki yorum ve fikirlerimi paylaşmaktı, bir senedir de bunu yapıyorum. Öyle sadece kuru kuru "Timberwolves Yao Ming'i almış çok güzel transfer" yazmakta bir anlam görmüyorum. Onun yerine oturup durum değerlendirmesi yazmak çok daha hoşuma gidiyor. Eh takdir edersiniz ki bunu dakika başı çıkan haberlerin hepsine uygulamak da mümkün değil. Bazen vaktiniz olmuyor, bazen kafanız başka şeylerle dolu oluyor uzun birşeyler yazacak modda olmuyorsunuz. Evet farkındayım David Lee, Splitter gibi bazı önemli hamleleri henüz değerlendirmedik ama geç de olsa yer alacaktır bunlar da blog'da. Bir de şunu aktarayım, sağ tarafta "Güncel Haberler" başlığında bir köşe açacağız inşallah template sorununu aşabilirsek. Bu sayede analiz yazmayı gerektirmeyecek, fazla önemli olmayan gelişmeleri oradan duyuracağız 1-2 cümle ile.

7 FARKLI FIKIR:

Serhat Ugur dedi ki...

Tüm transfer, linkleriyle birlikte tek bir listede, burdan buyrun

http://www.nbastuffer.com/2010-2011_Season_NBA_Player_Movements.html

Deniz dedi ki...

sanırım birçok insanın nba'de olan biteni blogdan takip etmesinin bir sonucu bu. sizin adınıza sevindirici aslında. kararınız mantıklı. gönül ister ki tüm haberleri yorumlayın ama temponuz gayet yerinde bence. en aktif spor bloglarından birisiniz.

Emre Erdogan dedi ki...

Timborwolves Yao'yu mu almış? =)

mucho dedi ki...

sanırım tony allen'da memphis'e gitmiş.3 yıllık 10m dolar alacakmış.Boston çok ama çok önemli bir oyuncu kaybetti.Hemde sudan ucuza...

Adsız dedi ki...

http://sportsillustrated.cnn.com/2010/basketball/nba/nba.free.agent.tracker/index.html


Gerçekleşem tüm transferleri buradan bulabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

başkan aynı yolda devam herşeyle olması gerektii gibi bu blog.

Semih. ~ dedi ki...

bence sağ frame'e dandik bi chat alanı oluşsa güzel olur gibi.