BIY AD

15 Temmuz 2010 Perşembe

Fcuk LeBron

İnternette çıkan bir habere göre Ron Artest'in yarın gece düzenleyeceği partinin adını "Fcuk LeBron" koymuşmuş. Hatta resim olarak kullandığım afişe yer vererek bu habere gerçeklik payı katmışlar.

Görünce "Oha bu kadar da olmaz herhalde" demiştim, sözkonusu kişi Artest olmasına rağmen. Daha sonra Ron Artest twitter sayfasından "O afişi hazırlayan kişi, her kimsen aptal ve salaksın. Ayrıca burada sayamayacağım pek çok şeysin" demiş. Herhalde başka bir afişten bahsetmiyordur, bu kadar tesadüf olmaz diye düşünüyorum.

Yani kısacası şansa bir yerde rastlayıp da gerçek zannetmeyin. Bu olay gerçek olsa ve finalde falan karşılaşsalar, LeBron Artest'e neler yapardı acaba? =)

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

2 gün önce realgm forumlarında gördüm. sonradan konuyu takip etmedim. ben ciddiye almıştım valla, sonuçta artest'ten beklenebilecek bir hareket. neyse şaka olması daha iyi.

Mustafa Şimşek dedi ki...

Hehe "Ladies Free" demişler :D

fcuk the lebram dedi ki...

merak etme can lebron artest e hiçbişey yapamazdı basketbol açısındanda normal açıdanda. şu ligde artest'e baketbol dışında lebron dahi kafa tutucak adam yok onu söyliyim artest hem psikopat bi kişiliğe sahip en azda lebron kadar vücut var. basketbol açısındanda artest öyle bir savunurki lebronu kafaya taktımı , lebron anca ağzına emzik alır.

Enes dedi ki...

Muhtemelen hiçbir şey yapamazdı. Artest ne zaman karşısına çıksa Lebron'u aciz bırakıyor hücumda.

Adsız dedi ki...

artest yer lebronu

Adsız dedi ki...

artestin lebronu tutabildiği bi maç olmadı daha

Adsız dedi ki...

bu lakersli arkadaslarin nasil bir hayal dunyasinda yasadiklarini anlamak mumkun degil. daha son oynanan lakers-cavs macinda lebron 40 kusur sayi atti, mactan sonra da artest 'bugun onu hic tutamadim. daha iyi bi is cikarmam gerekiyodu' tadinda bi aciklama yapmisti. keza los angeles'ta oynanan macta da lebron ve mo williams yine baya bi yapmisti sovunu, cavs de lakers'i rahat almisti..