BIY AD

16 Temmuz 2010 Cuma

Minnesota'ya Bir Guard Daha

4 yıl $16M karşılığında Ridnour’ı kadrosuna kattı Minnesota. Kahn’ın hamlelerini genelde herkes gibi saçma sapan bulsam da bu transfer diğerlerine nispeten daha kabul edilebilir. Beni bu şekilde düşünmeye sevk eden tek neden Ridnour’ın alacağı ücret. Oldukça uygun bir kontratla oynayacak. Açıkçası başka bir olumlu yanı da yok gibi. Transferin olumsuz yönlerinin temelinde ise takımın kötü yapılanması yatıyor. Flynn, Sessions, hatta birkaç seneye Rubio… Minnesota’nın nasıl kötü bir yapılanma içinde olduğunu gözler önüne seren ibretlik bir tablo daha. Henüz rüştünü ispat etmemiş potansiyelli isimlerin yanına şimdi de Ridnour’ı takıma kattı David Kahn. McHale ile yollar ayrıldığında kimse ondan daha kötüsünün geleceğine ihtimal vermiyordur herhalde. Ama gelen gideni aratırmış…

Ridnour’ı genel olarak beğenirim, fena oyuncu değildir. Takımı iyi yönetir, yeri gelir skor katkısı yapar, yeri gelir arkadaşlarını oynatır. Aklı başında bir adamdır, beyaz bir guardın temel özelliklerini taşır. Son senesinde de Jennings ile fena bir rotasyon oluşturmamışlardı. Anlaşılan, Kahn baktı genç bir yetenekle etkili oluyor, atladı hemen üstüne. Yoksa bu oyun kurucu bolluğunda yapılan bu hamlenin başka bir açıklaması olamaz. Sormazlar mı adama senin elinde 2 numara var mı diye? O pozisyonda sadece Ellington’a güvenmeyi veya Wes Johnson’ın 2 numaraya çekilmesini mi düşünüyor acaba. Böyle bir saçmalığı yaparsa şaşırmam açıkçası.

6 FARKLI FIKIR:

xenith dedi ki...

bucks bu yaz kadrosunu baya güçlendirdi. redd de sakatlıktan kurtulup formda bir şekilde dönerse doğuda çok büyük bir süpriz yapabilrler. keşke ridnour'u da ellerinde tutsalardı çokmu zordu kardeşim adama yıllık 4M$ vermek.

hunk dedi ki...

Yahu bu takımın koçu yok mu?Ya da şu adama ya bi dur hele birader diyecek biri?Sıktı bu Kahn muhabbeti.Minnesota hiç umrumda olan bir takım değil ama gelişmeler endişe verici.

r7bertpires dedi ki...

2 numarada corey brewer var hacıı. geçen senenin en çok gelişme gösteren oyuncularından biriydi. top kaybı sayısını azaltıp şutunu da az daha istikrarlı hale getirirse tadından yenmez zaten bu sene. yalnız çok kötü takımlar hatta nba'in en kötü kadrosu oldular bence bu off-sezon'da.

İlyasoVA dedi ki...

Bucks nasıl güçlendi yahu aksine zayıfladı iyice... Drew gooden mı kurtarcak takımı:)

Onur dedi ki...

Garnett takasını nasıl değerlendirdiklerine dair güzel bir resim var şu sitede:
http://nba.fanhouse.com/2010/07/13/david-kahn-at-it-again-ships-jefferson-away/

gofret beyin dedi ki...

bence problem nörolojik yeğen. işte Kahn ın Webber la Darko yu kıyasladığı ibretlik paylaşım:

http://www.youtube.com/watch?v=G848nahXCec


"Tek rakibim Isiah Thomas."
David Kahn,2010