BIY AD

20 Aralık 2010 Pazartesi

20 Aralık Programı

21 Aralık Salı 02:00 / Orlando Magic - Atlanta Hawks
21 Aralık Salı 02:00 / Utah Jazz - Cleveland Cavaliers
21 Aralık Salı 02:00 / New Orleans Hornets - Indiana Pacers
21 Aralık Salı 02:00 / Charlotte Bobcats - Washington Wizards
21 Aralık Salı 02:30 / Dallas Mavericks - Miami Heat

21 Aralık Salı 03:30 (NBA TV) / Phoenix Suns - San Antonio Spurs
21 Aralık Salı 05:00 / Milwaukee Bucks - Portland Trail Blazers

21 Aralık Salı 05:30 / Houston Rockets - Golden State Warriors
21 Aralık Salı 05:30 / Minnesota Timberwolves - Los Angeles Clippers

9 maçla geçilecek Pazartesi gecesinde gözler playoffların vazgeçilmezi Suns-Spurs ve 2006 finallerinden hatırlayacağımız Mavericks - Heat mücadelelerinde olacak. İlk karşılaşmada Heat'i mağlup etmeyi başaran Mavericks yılın son randevusunda ilk maça oranla gözle görülür bir biçimde düzene oturmuş rakibini bu kez deplasmanda yenmek için mücadele verecek. Ayrıca artık NBA Rivalry olarak tabir edilen derbi mücadeleleri arasına giren Suns - Spurs çekişmesinde ise sezonun ikinci maçı bu gece Spurs'ün evinde olacak. Geçtiğimiz yıllarda Spurs'ün başına bolca iş açmış süperstar Nash'in de takımdaki yerini alması NBA TV'den yayınlanacak bu maçı bir kat daha heyecanlı yapıyor. Bu arada Gortat, Pietrus ve Carter bu gece oynamayacaklar.

Ayrıca Joe Johnson'ın dönüşüyle toparlanma sürecine girmeyi amaçlayan Hawks, yine yeni görünümüyle belki de sezonun en büyük riskini alan Orlando'yu konuk ediyor. Magic'in yeni oyuncuları sahada olacak. Hedo'yu tekrar o 15 numaralı mavi formanın içinde görmek için sabırsızlanıyorum doğrusu. Basketbolun pek uğramadığı Merkez Grubu'nda 12-14'lük derecesiyle 2. sırada bulunan Pacers ise dün Celtics'in yenmeyi kıl payı kaçırmanın hırsını çalkantılı ekip Hornets'ten çıkarmaya çalışacak.

Son olarak 10/11 sezonunun iki bombasının karşılaşacağı Wolves-Clippers maçına da dikkat çekmek istiyorum. Elbette ki hiç bir iddiası olmayan 2 takım ve büyük ihtimalle sahada kalitesiz bir basketbol olacak ama Love-Griffin düellosunun maçı güzel kılacağını düşünüyorum. Özellikle son zamanlarda biri sayı kariyer rekorunu kırmış öteki sahada oradan oraya uçmaya başlamışken böyle bir kapışma ortamı bizlere güzel bir maç izletecektir. Keyifli bir gece dileğiyle :)

0 FARKLI FIKIR: