BIY AD

13 Ocak 2011 Perşembe

Eee LeBron Efendi Karma Diyorduk...

Dün "LeBron'un Selamı Var" başlığıyla vermiştik twitter'dan yolladığı mesajı. Şu tarz bir açıklama yapmıştı kendisi: "Karma böyle bir şey, başkalarının kötülüğünü istemek yanlıştır ve Tanrı herşeyi görür". Yani, eski takımının düştüğü duruma üzülmek bir yana seviniyor ve bu sevincini gizleme gereği bile duymuyordu. Tıpkı seçtiği takımı açıkladığı gün yaptığı gibi. O günkü tutumunu da yanlış bulmuştum, dünkü yazdıklarını da. Yani ne gereği var geçmişte kendisine taparcasına bağlı olan ve senelerce güzel anılar paylaştığı bir insan topluluğuna karşı bu kadar acımasız olmasının. Kaldı ki yazısının içeriğinde eski takım arkadaşlarını hedef aldığı güruhun dışında bıraktığına dair en ufak bir emare dahi yoktu. Belli ki konu Cavaliers olunca çok aklıselim değildi LeBron.

Ancak aradan 24 saat bile geçmemişti ki bu sabaha karşı oynanan maçta üst üste aldığı deplasman galibiyetleriyle organizasyon rekorunu egale etmenin eşiğine gelen Heat, Clippers'a yenilmekten kurtulamadı. Üstelik LeBron da oldukça kötü bir şekilde bileğini burktu bu mağlubiyette. E, akla da ister istemez LeBron'un yazısı geldi hemen, "Karma diye buna diyoruz...".

14 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

yan cizmeye baslamis hemen, zaten o lafi ben etmedim, birisi bana yolladi cok sevdim ben de twitledim diye

Adsız dedi ki...

Ne alakası var. Altı üstü bir mağlubiyet. Ezilme yok bir şey yok.Son haftaların formda ekiplerinden birine karşı deplasmanda alınan bence gayet normal bir yenilgi.

Adsız dedi ki...

bir yanda 10-15 maçtır kaybeden cleveland, öbür yanda son 23(tam emin değilim) maçında 2. yenilgi alan miami(şu aralar çok formda olan bir clippersa karşı) ? ee yani nolucak karma bu mu miami playofflara kalamıyacak mı ?

Adsız dedi ki...

lebron hayranı değilim ama şunu belirtmekte fayda var cavs lakersla 10 maç yapsa yenilir ama clippers 10 maçta anca 1 kez yenerdi heati vede dün gece o oldu maç bi ara koptu sonra tekrar kafa kafya geldi son anda aldı maçı clippers.tabi adamların hakkını yemiyelim ama yanılmıyorsam pazar akşamı los angelesın gerçek sahibleriyle maçları var bakalım orada ne yapacaklar..

Adsız dedi ki...

az daha lebron sakatlanıyodu asıl karma odur bence maçın kaybı değil.

motörkafa dedi ki...

clippers şu an tartışmasız ligin en eğlenceli ve göze hoş gelen basketbolunu oynuyor.izlemek büyük keyif, hele ki rakip miami iken.

Semih. ~ dedi ki...

blog, alımlardan sonra mor sarıya boyandı

melancolique_h dedi ki...

lebron hayranı değilim ama, cavs olayı ile miaminin dünkü yenilgisini bağlamak pek de mantıklı gelmedi bana, kişisel duygularımız bazen hepimizi etkiliyo demekki. saygılar.

Era dedi ki...

Yeni nesil oyuncular icin genel gorusumdur, ne kadar iyi olsalar da bir jordan, johnson, bird, gibi saygi goremeyecekler. Cunku alcak gonullu degiller, kibirliler, egoistler ve ve ve ve ve vs..

DN : istisnalar kaideyi bozmaz

Adsız dedi ki...

Adam looser beyler normal böyle tweetler çevresindeki akıl takımı oynatıyor maymun gibi lebronu

Adsız dedi ki...

o değil de aramızda micheal jordan'ın alçak gönüllü olduğunu fln düşünenler var

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Lebron'a burdan Pixies'in meşhur şarkısı "Where is your mind"ı yolluyorum :D

Anlamadığım şeyler:
1-Lebron'un çirkefliğinden bahsedince neden blog lakers'lı olmakla suçlanıyor.

2-14.41'deki 2. adsız ; lebron veya miami ezildi demiş mi blog?

3-Geçenlerde doğumgünü vardı lebron'un.Bilmiyorum duydunuz mu?Lebron doğumgününe sponsor aramak için amerika çapında duyuru yapmış.
Sanki çok ihtiyacı var.Murat Murathanoğlu da çok güzel bir noktaya parmak basmıştı.Lebron'un etrafında yanlış adamlar var,bu kişilerden kurtulması lazım. Çünkü kendisini pazarlayacağım diye çok yanlış hamleler yapıp büyük antipati topluyor demişti.

Soru şu: Bu adamın daha hangi yanlışlarını göreceğiz?

En son adsıza cevap: Bence de Jordan alçak gönüllü değil.Ama tabi lebron gibi de saçma hareketleri yok.

Son olarak adam az daha sakatlanıyordu.Karma bu değil de nedir?Hem maçı kaybet,hem de sakatlığın kıyısından geç.

Lebron'u eleştirmek Kobe'yi kapalı biçimde övmek değildir beyler!Bırakalım şu ergen muhabbetini artık.İkisi de çok yetenekli oyuncu.Ne zaman bu konu açılsa aklıma NTVMSNBC.com'un NBA bölümündeki "Taner" adlı kullanıcının trollükleri aklıma gelir :D Ne adam ya...

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

NTVMSNBC demişken Taner'e karşılık Burak mı ne vardı.Lebron'a "Lebalon" derdi.Ne gülerdim :D

Hey gidi günler...

(Hala kapışıyolar mı bilmiyorum ama Taner-Burak kavgaları müthiştir,takip edin derim.)

Durun durun bitmedi.Aklıma piskopat bir fikir geldi. Taner'le Burak'ı bloga davet edelim,buraya yorumcu olarak katılsınlar. Her post yollandığında "Yorum Farkı" gibi ikisinden görüş beyan edelim.

Adı da Yorum Farkı olmasın , "Troll Farkı" olsun. Nasıl ama? :D:D:D

Adsız dedi ki...

Ya kusura bakmayın ama Jordan master degree kibirlidir. Alçak gönüllülüğün yanından bile geçmez Jordan.