BIY AD

10 Ocak 2011 Pazartesi

Varejao Sezonu Kapattı

Gelince üst üste gelirmiş. 10 maçlık mağlubiyet serisiyle doğunun dibine demir atan Cavaliers'a bir kötü haber de Varejao'dan. Brezilyalı oyuncu sakatlığı sebebiyle sezonun geri kalan kısmında takımı adına görev alamayacak. Hatırlayacaksınız bir süredir elmacık kemiğindeki kırık yüzünden oynayamıyordu. Ancak sezonu kapamasına neden olan sakatlık bu değil, tendonunu koparması. Varejao'yu saha içindeki çirkeflikleri yüzünden genellikle itici bulurum ama bir yandan da kazanma arzusuna, mücadelesine, hırsına büyük saygı duyarım. Yani, basketbolcu olsan kimle eşleşmek istemezsin diye sorsalar ilk sıralarda söylerim adını. Sezon başından beri ligdeki konumları itibariyle çok göz önünde olmasa da büyük kayıp. Hem maçlara renk katıyordu yaptığı tuhaf hareketlerle, hem de takımı adına önemli bir parçaydı. Varejao ve Cavaliers organizasyonuna geçmiş olsun dileklerimizi iletip diğer sakatlık haberine geçelim.

Phoenix'te rotasyonu henüz kafasında oluşturamayan Elvin Gentry, dün gece Nash-Carter-Hill-Frye-Lopez ilk beşini en az 10 maç boyunca değiştirmeyeceğini açıklamıştı ki Cavs maçının henüz 4. dakikasında Hill ayağını burakarak sakatlandı ve maçı terk etti. Yıldız oyuncunun önemli bir sakatlığının olmadığı, bugünkü antrenmana katılmayacağı ancak yarın geceki Denver maçında oynama ihtimalinin bulunduğu söyleniyor. Söz konusu Hill olunca, her ne kadar Suns sağlık ekibine güvensek de insan korkmuyor değil. Bakalım Gentry saydığı beşle ikinci maçına çıkabilecek mi.

10 FARKLI FIKIR:

su borusu dedi ki...

bu adamı 3 metreden izlediğim için biliyorumki hayatımda gördüğüm en psikopat en pis işleri yapan en iyi niyetli tam bir profesyönel ve savaşçı aynı zamanda formasını verebilecek kadar alçakgönüllü ve tabiki karizma bir adam.

Kanalizasyon borusu dedi ki...

Bu adamı 2 metre 15 santimden izledim çirkef heryerde çirkeftir 5 para etmez

o boruya dikkat et dedi ki...

adamı 1.5 metreden izledim gasol'den daha iyi savunmacıdır.

borumu bu ? dedi ki...

sakatlık kimin başına gelse kötüdür,adam ayırt etmek anlamsız.

Adsız dedi ki...

Bütün borular sizin olsun diyor ki;

"çirkef olup hırsına,kazanma isteğine saygı duymak " lafını anlayamıyorum sevgili dostlar. ekşisözlük başlığı gibi valla.

Çirkef çirkeftir.Sevemem valla :D

mucho dedi ki...

adamla burun buruna geldim ve hala çirkef. Yakınlaşmak bişeyi değiştirmiyormuş.

Boruların efendisi dedi ki...

Adam çirkef beyler

Absürd dedi ki...

barnes'dan sonra diğer bir fantasy oyuncum gitti, neler oluyor aman tanrım.

boru dediler geldik dedi ki...

Çirkefliğin üst sınırını zorlayan birinden bahsediyoruz beyler :)

Era dedi ki...

Gunahim kadar sevmem varejao'yu, brezilyali yada cavs taraftari haricinde seveni de yoktur. Ancak cok zor bir sakatlik gecirmis, umarim bir an once sagligina kavusur. Nefret etsem de hicbir sporcunun sakatlanmasini istemem..