BIY AD

2 Ekim 2009 Cuma

ACB Heyecanı TRT 3'te Başlıyor

Akşamüstü bir mail geçilmişti basketbol içerikli blog'lara, ben de paylaşmak istedim:
İspanya Basketbol Ligi, ACB'nin haklarını alan TRT, yayınlara Süper Kupa mücadelesiyle başlıyormuş 2 ve 3 Ekim'de. Açıkçası Avrupa basketboluyla son senelerde çok ilgilenemesem de, izleyeceğim bir lig varsa o da İspanya idi. Bu zevki Murat Murathanoğlu - Yiğiter Uluğ ikilisi eşliğinde yaşayacağız. Murat Murathanoğlu, herhangi bir taraf tutmayacağı için maçlarda hakemlere pek değinmeyecektir, böylece o müthiş anlatmınının tadını sonuna kadar alabileceğiz. Maç programı şöyledir efendim:

2 Ekim:
20:30 - Caja Laboral Baskonia - Real Madrid
23:00 - Regal FC Barcelona - Gran Canaria

3 Ekim:
20:00 - İki maçın kazananları kozlarını paylaşacak

Bütün maçlar TRT 3'ten naklen yayınlanacak. Rubio, Lorbek, Lakovic, Navarro, Morris, Kaukenas, Velickovic, Prigioni, Eliyahu, Splitter, Herrmann gibi isimleri izlemek isteyenlere duyurulur.

TRT 2 diye yazmıştım, yazıya gelen yorum sağolsun, TRT 3'te olduğunu öğrendim ve yazıyı değiştirdim.

8 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

medyadaki bu m.murathanoğlu düşmanlığı nedir anlamıyorum tuttuğu takımı açıkladığından beri millet bi akıl tutulmasına takıldı kaldı yanlış anlama senin için konuşmuyorum sanki insanlar artık ezbere düşünüyorlar...

sabonis dedi ki...

Ezbere konuşmak değil, gerçekten çok taraflı anlatıyor Murat Murathanoğlu tuttuğu takımların maçlarını. En azından bana göre. Zaten bununla da ilgili bir yazı yazmıştım. Yapma Murat Abi başlıklıydı zannedersem, bakabilirsin istersen.

ako dedi ki...

Murat Murathanoğlu , milli takım ve Türk takımlarının avrupada oynadığı maçlarda ipin ucunu biraz kaçırır. Yoksa tuttuğu takımla (FB)ilgili bi coşkusunu görmedim. Ondan maç dinlemek bence büyük keyif

Adsız dedi ki...

Maçların yanında 3 sayı ve smaç yarışmaları da yapılacak bunlar yayınlanacak mı?Bir bilginiz var mı?
Ayrıca Trt'nin yayın akışında maçlar Trt 3'te gözüküyor.Gerçi maçı yayınlasınlar da hangi kanal olduğu pek mühim değil.:)

Dan Dirik dedi ki...

Fenerbahçe değil de Utah aşırı taraftarlığını gördüm Murathanoğlu'nun.

GreenTuborg dedi ki...

Memodan olsa gerek utah taraftarlığı ama carlos boozer dan da bi o kadar nefret eder :)

Adsız dedi ki...

utah'dan ziyade chiago ve illinois taraftarıdır. zaten illinois üniversitesinden mezun adam. son senelerde bu taraflı maç anlatma konusunu abarttı eskiden böyle değildi. yine de keyifli maç anlatımı var ayrıca aşırı bilgili bir adam.

Adsız dedi ki...

benden önceki adsız arkadaşa bir eklemede bulunayım... illionis mezundur murat abi ama duke mezunlarından nefret eder hiç hazetmez... boozer'dan nefret etmesinin en önemli nedenlerinden biridir...

her ne kadar taraflı da anlatsa müthiş bir tonlama ve yorum ve ses kabiliyeti ile trt'de maç anlatması bence süper olay...

bir de bu acb maçlarını trt spikerlerinin anlattığını düşününce...(hatırlatırım olimpiyatlar; hatta acb'yi de ömer üründül'e yorumlatma ihtimali:))