BIY AD

15 Ekim 2009 Perşembe

Sana Olan Aşkımı Mısır Tarlalarına Yazdım

Ohio eyaleti 2010'da LeBron'un onları bırakmaması için büyük çaba gösteriyor. Amerika'da mısır tarlalarından yapılan labirentler turistlerin ilgisini çekiyor. Columbus şehrinde, böyle bir tarlaya sahip olan Randy-Jayne Rausch çifti, bu sene labirenti LeBron James şeklinde yapmaya karar vermişler. Ünlü yıldıza ulaşmayı denemişler ama tabii ki bunu başaramamışlar, her denemeleri bir yerde tıkanmış. LeBron'un ayın 21'indeki hazırlık maçından önce labirente uğramasını bekliyorlarmış. Ama uğramasa bile yeterince reklam yapmış oldular. Ayrıca LeBron'a da ayrılmaması için verilen güzel mesajlardan birine imza attılar.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

gectigimiz temmuz ayina kadar 2.5 sene yasadim ohioda, sanmiyorumki lebron biraksin takimi, cunku kendisi canton dan yani dogdugu efsane haline geldigi yerler bu in middle of nowhere, cok seviyor diye biliyorum cleveland ve columbusu.

sabonis dedi ki...

çok seviyor ama egosu bu kadar büyük bir oyuncu şampiyonluk için ohio'yu bırakıp başka bir eyalete gidebilir bence. hatta bana kalırsa normali gitmesi olur