BIY AD

14 Kasım 2009 Cumartesi

13 Kasım Gecesi Programı

14 Kasım Cumartesi 02:00 / New Jersey Nets - Orlando Magic
14 Kasım Cumartesi 02:00 (NBA TV) / Utah Jazz - Philadelphia 76'ers
14 Kasım Cumartesi 02:30 / Golden State Warriors - New York Knicks
14 Kasım Cumartesi 03:00 / Atlanta Hawks - Boston Celtics
14 Kasım Cumartesi 03:00 / Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves
14 Kasım Cumartesi 03:00 / Portland Trail Blazers - New Orleans Hornets
14 Kasım Cumartesi 05:00 (NBA TV) / Houston Rockets - Sacramento Kings
14 Kasım Cumartesi 05:30 / Los Angeles Lakers - Denver Nuggets
14 Kasım Cumartesi 05:30 / Toronto Raptors - Los Angeles Clippers

- Magic'te Lewis-Anderson-Bass üçlüsü yokmuş. Yani takımın 3 uzun forveti birden. Matt Barnes 4 numarada başlayacakmış. Deli gibi geniş olan kadroda adam kalmadı resmen. Yine de bu Nets'i rahat yenmeleri için yeterli bir sebep değil kesinlikle.

- Jazz'da Deron Williams yok. İki takım da zaten çok kötü basketbol oynuyorlar. Maalesef NBA TV bu maçı veriyor. Keşke başka maçı verseymiş, Iggy'nin 2-3 tane vuracağı smaç, Speights ve Memo dışında ilgimi çeken birşey yok maçta.

- Warriors ve Knicks... İki kaos içindeki, 4 numarada üçlük atan hızlı adamlar oynatan takım karşı karşıya. Bol sayı, bol top kaybı, bol üçlük ama bunları belli bir kalite çerçevesinde beklememek lazım.

- Hawks ile Celtics arasındaki maçı ben izlemek isterim açıkçası bu gece. Birer yıl daha yaşlanmış olan Celtics yıldızları, enerjik genç ve artık daha tecrübeli olan şahinlere karşı oynayacak. İki sene önce Celtics şampiyon olurken, Hawks'u zar zor 4-3 ile geçmişti. Ardından geçtiğimiz sene sezon içinde süpürmüşlerdi. NBA'in en iyi hücum eden takımlarından Hawks, en iyi defans yapan Celtics'e karşı. Celtics'in hiç kolay kazanmasını beklemiyorum. Düşündüğüm kadar çekişmeli olur ise yarın izlemeyi düşündüğüm ilk maç bu.

- Al Jefferson yokken Mavs - Timberwolves maçı izlenmez bence. Bu arada belirteyim Josh Howard da yok Mavs'de.

- Koçunu yeni kovan Hornets ile 2 kere Timberwolves'u, 1 kere Grizzlies'i yenerek 3-3'ten 6-3'e gelen Blazers karşılaşıyor. Bu 3 galibiyet takıma moral verse de boşuna havaya girmelerine neden olmuştur belki de, Hornets da koç değişikliğinden sonra silkinip bir tokat vurabilir Blazers'a. En azından koşullar buna çok elverişli.

- Kings maçı. Uyuyakalmazsam Tyreke Evans'ı bir kez daha izleyeceğim. Daha önce Hornets'a karşı izleyebilmiştim kendisini. Onun dışında Ariza'nın takım liderliği ile olan sınavını bir kez daha gözlemleyebileceğiz. Güzel bir maç olma potansiyeli var bence. Rockets'ın yenmesini bekliyorum onu da söyleyeyim.

- Gasol'süz Lakers, Nuggets deplasmanında. Ben ya Suns ya da Nuggets'ın yeneceğini düşünüyordum Lakers'ı. Suns gitti geriye Billups-Nene-Carmelo kaldı. Lakers daha dün maç yaptı, çok kasmamış olsalar da hızlı tempoda geçen bir maçtı. Yorulmuş olabilirler. Uzun süredir de dar bir rotasyonla oynuyorlar. Carmelo, Artest'e rağmen 30'lu sayıları bulacaktır bence. Gerçi öyle tahminler yaptım ki, hepsi patlayabilir bu maçta =)

- Hedo ile Clippers kozlarını paylaşacaklar. Kaman'ın ufak bir sakatlığı vardı ancak oynayacakmış. Clippers çok dengesiz, Raptors dış şuta dayalı oynuyor. Açıkçası bu maçta ne olur, inanın hiçbir fikrim yok...

Edit: Süper imla hataları

0 FARKLI FIKIR: