BIY AD

15 Kasım 2009 Pazar

14 Kasım Programı

15 Kasım Pazar 02:00 (NBA TV) / New Orleans Hornets - Atlanta Hawks
15 Kasım Pazar 02:00 / Boston Celtics - Indiana Pacers
15 Kasım Pazar 02:00 / Detroit Pistons - Washington Wizards
15 Kasım Pazar 02:00 / Portland Trail Blazers - Charlotte Bobcats
15 Kasım Pazar 02:30 (NTV) / Utah Jazz - Cleveland Cavaliers
15 Kasım Pazar 02:30 / New Jersey Nets - Miami Heat
15 Kasım Pazar 03:00 / Philadelphia 76'ers - Chicago Bulls
15 Kasım Pazar 03:00 / Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies
15 Kasım Pazar 03:30 / Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs
15 Kasım Pazar 03:30 / Golden State Warriors - Milwaukee Bucks

- NBA TV'deki maç pek iştah açıcı değil. NBA'in bu sezonki kötü takımlarından Hornets'da Chris Paul de yok şimdi. Hornets'ın 2 haftalık Paul'süz dönemde 1 sürpriz galibiyet almasını bekliyorum ancak bu gece değil.

- Murphy'siz ve muhtemelen TJ Ford'suz Pacers'ı Celtics dağıtacaktır bence rahatlıkla. Onlar olsa da zaten rahat bir Celtics galibiyeti olacağını yazardım.

- Wizards'da Mike Miller %99 dönüyormuş, Jamison maç saatinde belli olacakmış. Jamison da oynarsa, Pistons'ın kazanabilmesine pek ihtimal vermem. Her ne kadar Arenas 2 yıl önceyi mumla aratsa da, Pistons şu anda çok dar bir rotasyonla, Gordon'un sırtına binmiş durumdalar. Ancak ona yardımcı olacak Villanueva'nın karşısında Jamison ve Blatche gibi iki çabuk ayaklı uzun olacak, bu da Pistons'ın opsiyonlarını kısıtlıyor.

- Blazers vs. Bobcats maçı çok çekişmeli geçebilir. İki enerjik takım. Bobcats'in kazanmasını bekliyorum. Gerald Wallace'ın Blazers'ın kısa forvetlerine çok büyük üstünlük kuracağını düşünüyorum.

- Mehmet Okur kusura bakmasın ama Jazz'ın mağlubiyetini öngörüyorum. Deron yine yokmuş. Onun yokluğunda Philly'e karşı dün mükemmel bir şekilde organize olan Jazz, Cavs'in savunması karşısında son derece zorlanacaktır. Hickson'ın Jazz uzunlarına karşı ne kadar verimli olabileceğini bilmiyorum, ayak çabukluğu nedeniyle Brown ona şans veriyor ama bu maçta tecrübesizliği ön plana çıkabilir. Varejao'yu daha çok görebiliriz sahada. Açıkçası ben maçın erken kopmasını bekliyorum. Mehmet çıkıp 40 atsa ve Jazz kazansa, benim de tahminim yanlış çıksa keşke ama pek ihtimal vermiyorum.

- 76'ers-Bulls karşılaşması iki tane atlet, çabuk uzunlara sahip takımın mücadelesi olacak. Kim kazanır ne olur hiç bilmiyorum maalesef.

- Jefferson eğer Durant'ı devamlı soluna penetre etmeye zorlarsa, Spurs'ün işi çok daha kolaylaşacaktır. Çünkü çok daha kötü şut atıyor Durant. Parker Twitter'dan oynayacağını açıklamış, Duncan'ın ise oynaması şüpheli. Thunder takım olarak çok formda ancak Westbrook 3 maçtır çok büyük düşüş gösteriyor. Parker'ın dönüşüyle Spurs, Duncan'sız bile olsa kazanır gibi.

- Maç erken kopmadıkça, bu sezon Ersan'ın ilk defa Warriors önünde 30 dakika civarında almasını bekliyorum - tabii ki faul problemi yaşamadıkça. Warriors çok çok karışık, Maggette'nin 30 dakika pivot oynadığı takımda zaten işlerin yolunda gidiyor olması mümkün değil. Ersan da kısa oyunculardan kurulu Warriors'a karşı hem süre alacaktır hem de çok iyi işler çıkaracaktır. Umarım beni yanıltmaz da yarın veya öbür gün yeni bir Ersan videosu koyarım buraya.

5 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Jennings =/

Mehmet Dinler dedi ki...

Twitter yasağı gelmemişmiydi, bu Twitter'ddan oynayacağını açıklama olayı ne?

sabonis dedi ki...

maçlardan 1-1.5 saat evveline kadar twitter'a yazmak serbest

Mavi dedi ki...

portland olayı nedir böyle kötü bi charlotte a karşı kaybedicek, new orleans yenebilir fln? bi tür totem mi yoksa blazers ı hafife mi alıyorsun?

sabonis dedi ki...

iyi oynamıyor Portland bence, bu tarz sürprizlere açıklar diye düşündüm. Biraz hafife alıyorum zannedersem evet.