BIY AD

20 Kasım 2009 Cuma

19 Kasım'dan Notlar

Hoşgeldiniz:
- Pau Gasol sonunda döndü sakatlıktan ve Lakers'ın Bulls'u yenmesindeki 1 numaralı faktör oldu. 24 sayı, 7'si hücum 13 ribaund 3 asist 1 blok. Daha ne olsun, kaç maçtır kenarda oturuyordu. Yani aslında Bulls'un gerçek bir uzun forvetinin olmayışı da Gasol'ün ekmeğine yağ sürmüştür ama kesinlikle sevindirici bir haber Lakers için. Hedefim en yakın zamanda Gasol'lü Lakers'ı izlemek. Bana göre Gasol yokken hiç iyi oynamıyorlardı, şimdi eminim izlemesi çok daha zevkli bir takım olacaklar.

- Stojakovic'i aslında başımıza taş yağacak başlığında vermem gerekiyordu belki de. 7/11 üçlük isabeti bularak 25 sayı üretmiş ayrıca üstüne 5 hücum 8 defans ribaundu almış, 13 yani toplamda. Yok artık. Bakmadım ama herhalde bu rakama en son Sacramento yıllarında ulaşmıştır. Ama takım Paul'süzken Peja'nın bu formu gerçekten çok ilginç. Paul düşünüyordur "Benim hazırladığım bomboş atışlarda airball atıyordu, şimdi nasıl sokuyor bu adam?" diye. Ayrıca Hornets'ın Paul'süz dönemde sürpriz bir galibiyet almasını bekliyordum ama en formda takımlardan birine karşı olması iyice şaşırtıcı oldu.

Oyunculardan ayrı not olarak Parker ve Ginobili'siz Spurs, Jazz'a bu sefer de evinde yenildi. Bana göre yavaştan alarm çalmaya başlamalı. Evet Spurs belki All-Star öncesi formunu pek takmıyor ama bu kadar da kötü başlamamışlardı son yıllarda hiç.

3 FARKLI FIKIR:

RoS dedi ki...

Bu 2 NOH macından sonra CP takas olmalı:)

Adsız dedi ki...

Abi bir spurs değerlendirmesi bekliyorum senden .Bonner ve Mason sırıtıyor ,savunma dökülüyor,hücumda top paylaşımı azaldı ve ikili oyun yok gibi, ,nerde o eski makine düzeni şeklinde işleyen oyun anlayışı ,Popovich nasıl bir oyun düzeni istiyor ve ilerisi için umut var mı ?
Ahmet

sabonis dedi ki...

en son hangi maçını oturup full izledim Spurs'ün hatırlamıyorum. oldu baya. hornets'tı galiba. ondan sonra 2 maç pozisyonlara baktım biraz ama oturup 48 dakikayı izleyemedim. izlediğim zaman yazacağım inşallah. bir de bütün bu sakatlıklar varken çok mantıklı değil.

ama bonner'ın 10-15 dakikadan fazla aldığı maçlardan hiç hoşnut değilim.