BIY AD

5 Kasım 2009 Perşembe

Adam Olacak Çocuk

İnsan 7'sinde ne ise 70'inde de odur derlerdi de inanmazdım. Bir insan bu kadar mı değişmez? Genç olandan bahsediyorum bu arada. Çok bariz olsa da sorayım bu ikilinin adlarını...

Fotoğraf için Atakan'a teşekkürler.

Edit: Çok çabuk geldi cevap ya =) Isonka'ya tebrikler. Rasheed hakikaten hiç mi hiç değişmemiş.

11 FARKLI FIKIR:

iSonKa dedi ki...

rasheed wallace-chamberlain

Adsız dedi ki...

bravo...kazandınız...

sabonis dedi ki...

@adsız: all-star için bilet mi veriyorsun arkadaşa =)

muyek dedi ki...

hocam acaba blogda mac tahminlerini de yayinlaman mumkun mu ?

Adsız dedi ki...

@sabonis

bence bu tür uygulamaları böyle güzel bir iş çıkaran sizin yapmanız daha uygun olur. adidas'la irtibata geçip haftanın sorusu tarzında bir bölüm hazırlayarak kazanana adidas'tan hediye çok şık olur. biz site sakinleri sizden böyle bir güzellik bekliyoruz valla.

Dan Dirik dedi ki...

Bir sorum var bu arada, blogspot reklama izin veriyor mu? Hani böyle bir yazı yazıp markanın reklamını yapmak değil de, google reklamları gibi olanlara?

sabonis dedi ki...

izin veriyor bildiğim kadarıyla evet.

Ömer dedi ki...

Ben o kadar cabuk cikartamamistim cevabi ya :) Hatta cevaptan sonra da ilk bakista benzetemedim, yuh bana.

Adsız dedi ki...

@sabonis
hoca ödüllü soru olacak mı merak ediyor site ahalisi....

Dan Dirik dedi ki...

Yav öyle şeker dağıtır gibi ayakkabı forma dağıtılmaz ki, NTV bile ne kadar ödüllü soruyor yani? Adidas'ın lank diye de anlaşma yapacağını sanmıyorum. Ben şahsen ciddiye almamıştım bu ödül muhabbetini, hani Sabonis'in ağızından konuşmuş gibi oldu kusura bakmayın ama olay genel olarak budur büyük ihtimalle =)

Adsız dedi ki...

@Dan Dirik,

Büyük düşünmek gerektiğine inanıyorum. Ben de farkındayım çok zor bir uygulama olacağının. Ancak, artık şirketlerin blog gibi alternatif macrelarda yapacağı pazarlama aktivitelerinin billboard, gazete gibi klasikleşen reklam mercilerine göre çok daha fazla geri dönüşü olacağını düşünüyorum. Umarım site sahibi sabonis beyde büyük oynar, en azından kişisel bir blogun bile böyle aktivitelerde bulunabileceğinin türkiyede bir ilki olur.