BIY AD

7 Kasım 2009 Cumartesi

Celtics'ten Basketbol Dersi


Link

Günün en iyi hareketlerine girmemiş ama bence kesinlikle hakediyor. Seyrederken direk videoyu durdurdum, kesip youtube'a koydum. Çok hoşuma gitti.

13 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

ya ben youtube giremiyorum. vtunel i kullanmak da çok uzun sürüyor. baska bir adresten veremez misin linkleri?
eminim giremeyen bir çok kişi vardır youtuba.

sabonis dedi ki...

İnternette açık ara en çok kullanılan yer youtube, güvenilir bir yer, embed edildiğinde hiçbir problem çıkarmıyor vs. O yüzden burayı kullanıyorum upload ettiğim videolarda.
Linkini de veriyorum videoların, vtunnel'a yapıştırınca direk açılıyor olması lazım?


Sen nereyi öneriyorsun?

Unknown dedi ki...

yok estafurullah önerdiğim bir yer yok. sadece bir soruydu benim ki.

sabonis dedi ki...

Ben de ters cevap vermek için demedim zaten yahu. Hakkaten merak ettim, çok kullanılan, sorunsuz bir yer var mı bildiğin diye.

tegin dedi ki...

budur işte! artık suns indirmiş gardını iki, kişi yerde, atın artık diyorlar...

Major dedi ki...

bence basketbol dersinden ziyade rakiple alay etmiş celtics..

Dan Dirik dedi ki...

Dns ayarı yapın abi teknoloji çağındayız =)

sannti dedi ki...

Videoya bayıldım da maçı da Suns'ın aldığını unutmamak gerek. Bomba gibiler bu sezon. Savunmayı zaten yaptıklarını en son Barkley'li dönemde hatırlıyorum. Yadırgamamak lazım böyle sayılar yemelerini. Bu arada benim merak ettiğim nokta şu, sabonis maçları nerden bulup indiriyorsun full ve bu kadar iyi bir görüntü kalitesine sahip şekilde?

sabonis dedi ki...

torrent ile genellikle. rapidshare linkleri de bazen bulunabiliyor. bu tarz şeylerin adreslerini burada paylaşmak doğru olmaz, mail'ım sağ üstte.

Adsız dedi ki...

İtiraf ediyorum Pierce'ın fakeni ben de yedim

Unknown dedi ki...

geçenlerde izlemiştim bu maçı. hatta bu pas trafiğini aradım nette bulamadım. hırs yapıp ben de kestim biçtim. bilseydim senin daha önce yaptığını hiç cebelleşmezdim:))
ayrıca pierce'in dragiç'i tutup fırlattığı pozisyon da güzeldi. son olarak da avrupa'da olsaydı nash'e faul yapıldı kararı çıkar ve böyle bir görüntü de olmazdı.

sabonis dedi ki...

=)

dragic olayını hatırlamıyorum ben? ne olmuştu?

Unknown dedi ki...

ribaund mücadelesinde iki oyuncu da yerde kalıyor. yerdeki mücadelede pierce topu ve dragiç'i pota altından dışarı fırlatıyordu. şayet maçı silmediysem kesip biçmeye çalışırım. komik gelmişti o an. yanlış hatırlamıyorsam pierce bile gülüyordu.