BIY AD

29 Kasım 2009 Pazar

Hack-a-Casspi Frank'in Sonu Oldu

Bundan birkaç gün kadar önce, Kings'in kısa forveti Casspi'nin serbest atış sorunları üzerinde ufak birşeyler karalamıştım. Konyalıportlandlılar'ın müdavimlerinden Nets'in koçu Lawrence Frank de, Nets-Kings maçının sonlarında o ana kadar 1/4 serbest atış kullanan Casspi'ye taktik faul yapma stratejisini izlemiş. Ancak Casspi bu kritik atışlarda 3/4 isabet bularak Lawrence Frank'in kuyusunu kazmış. Bugün Frank'in kovulmasında katkısı olmuş yani İsrail'linin.

Evet efendim yukarıda okuduğnuz gibi Lawrence Frank bu geceki Lakers maçına takımın başında çıkmayacakmış. İşine son verilmiş. Onun yerine yardımcı koç Tom Barrise görev alacakmış. Nets'in şu kadrodan birşeyler beklediğini sanmıyorum. Eğer bu kadrodan - hele yaşanılan sakatlıklardan sonra - bir beklentileri var idiyse, bu yönetimin ayıbıdır diye düşünüyorum. bence geçtiğimiz senelerdeki performansından memnun olmadıkları Frank'i kovmak için bir bahane oldu 0-16 (ve muhtemelen bu gece gelecek olan 0-17).

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

ya neymiş kardeşim sendeki bu lawrance frank nefreti. umarım günün birinde anlarsın frank'in değerini...

Adsız dedi ki...

frank'in değerini mi? Ne yaptı ki Frank?

Adsız dedi ki...

@2.adsız
lawrance frank nba tarihinde en genç yaşta head koç olmuş isimlerden biri. ilk kez başa geldiğinde net 10 küsür maç kazanmıştır ki bu lig tarihinde bir rekor. kendisi hayatının hiç bir döneminde bir takımda oynamamıştır ayrıca.

Adsız dedi ki...

labels da bu sefer de cassell var:D Seni andı heralde:)

sabonis dedi ki...

ahah çok fazla label oldu ilk 4 harfini yazmak bile yetmiyor =)

sağol

Berkay dedi ki...

Lawrance Frank çok saçma günler geçiriyor, bir de gelen vurdu geçen vurdu adama, gerçi rekorlara nets'in ismini yazdırdı ama olsun =).
Nets Frank'e iyi sabretti ama Clippers Dunleavy'ye, Warriors da Nelson'a nasıl sabrediyor anlamıyorum, adamlar NBA'de hikmet karaman ve yılmaz vural efekti yaratıyorlar ya.